Sevagram zoekt een

Medewerker maatschappelijke zorg Maastricht

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht Maastricht Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Het is 20.00 uur. Tevreden kijk je de huiskamer rond. Overal zie je ontspannen gezichten.

Als Medewerker Maatschappelijke Zorg sta jij klaar om het onze bewoners naar de zin te maken; hen fijn te laten voelen en bij te dragen aan de kwaliteit van hun leven. Mede hierdoor kunnen wij een fijne woonplek creëren voor de bewoners. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Een baan als MMZ bij een zorgorganisatie is misschien niet heel uniek. Werken bij een gecertificeerde Planetree-organisatie is dat wél.

Wat mag jij van ons verwachten?
Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Bij Sevagram kun je bovendien rekenen op:

  • Een salaris conform FWG 35/40 cao VVT;
  • Mogelijkheid om parttime te werken;
  • Interessante extra’s zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Bij Sevagram maak jij het verschil!
Als MMZ bij Sevagram zorg jij er samen met je collega’s voor dat onze bewoners zich thuis voelen bij ons. Jij weet een glimlach op hun gezicht te toveren wanneer het even niet zo lekker gaat. Jij maakt voor hen het verschil. Je ondersteunt, afhankelijk van jouw bevoegd- en bekwaamheid, je collega’s binnen het dagelijkse zorgproces.  Je bedenkt en organiseert zowel individuele- als groepsactiviteiten. Je stimuleert bewoners, activeert ze en observeert en evalueert hoe deze activiteiten ontvangen worden.

Om dit werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en over een flinke dosis inlevingsvermogen beschikt. Ook komen geduld en doorzettingsvermogen goed van pas. Het is belangrijk dat je op een tactvolle manier met de bewoners weet om te gaan.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten: 

  • Je bent in het bezit van een gerichte mbo-opleiding MMZ niveau 3 of 4 of iets vergelijkbaars;
  • Je bent bereid te werken in alle voorkomende diensten;
  • Ervaring binnen een vergelijkbare functie binnen de zorgsector is een pré;
  • Het gevoel voor het geven van 1-op-1 aandacht zit in jouw DNA.

Wil je meer weten over onze locaties in Maastricht? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met ons!

Tot snel!