Proteion zoekt een

Zorghulp afdeling Munster, locatie RCG

Dienstverband

18 -24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, HAVO, VMBO

Standplaats

Horn Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Met jouw warme zorg voelen bewoners zich vertrouwd, prettig en thuis. Herken jij jezelf hier in? Dan hoor jij bij ons.

Welke uitdaging ga je aan?

In hartje Roermond, aan het mooie Munsterplein, ligt Proteion RCG. Hier bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met lichamelijke en psychogeriatrische zorgvragen. Een fijn thuis als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Je gaat als Zorghulp aan de slag bij Proteion RCG Munster in Roermond, een kleinschalige afdeling waar PG (psychogeriatrische) cliënten verblijven.

Binnen RCG Munster bieden we de bewoners een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. De zorg en begeleiding worden geboden door een team van verpleegkundigen, verzorgenden, helpende en zorghulpen. We willen onze bewoners een prettige, veilige en huiselijke omgeving bieden en elke dag bijzonder maken. Hierdoor bouwt je snel een band met de bewoners. In de functie van zorghulp houd jij je bezig met ondersteunende werkzaamheden rondom eten en drinken. Ook verricht jij lichte huishoudelijke taken en schoonmaakwerkzaamheden. Tevens lever jij een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse bezigheden en activiteiten van de bewoners. Dit houdt ook in dat je als zorghulp echt tijd maakt voor de bewoner om bijvoorbeeld èèn op èèn een kop koffie te drinken, een spelletje spelen en een wandeling maken. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld.

Van een kleine activiteit maak je een bijzonder moment. Zo tover jij een lach op het gezicht van de bewoners. Ze zien jou graag!

Daarom pas jij bij Proteion
Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Voor de functie van zorghulp is affiniteit en ervaring in de ouderenzorg essentieel. Ervaring met zieke en/of hulpbehoevende ouderen is een pré. Jij staat open om jezelf te ontwikkelen.

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Dat maakt jou een fijne toevoeging aan het team. Het gaat om een functie van ongeveer 18-24 uur. 

Herken jij jezelf hier in en passen de uren en werktijden bij jouw privé situatie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie (cv én motivatie). Wellicht spreken wij jou snel!

Gewoon

Wij bieden jou:

  • een onbepaalde tijd contract
  • een bruto maandsalaris in FWG 20 met een maximum van €2.568,59 bij 36 uur per week 
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 

Jouw team
Je komt terecht in het team Munster dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, helpenden en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. In dit enthousiaste en energieke team zijn medewerkers zich bewust van ieders kwaliteiten. Ze erkennen en respecteren elkaars verschillen en hebben als doel een warme zorg bieden en kleine momenten bijzonder maken.

'Jij maakt het verschil in de dagen van de bewoners!

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Keltouma heeft het antwoord!

 Keltouma Faquir
 Teamleider
 0615826662
  keltoumafaquir@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.