PSW zoekt een

Huishoudelijk medewerker in Reuver

Dienstverband

12 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Reuver

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Heb jij altijd al wat willen betekenen voor mensen in de gehandicaptenzorg? Ben jij netjes, ordelijk en hou jij net als ons van een schone omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

PSW Wonen, WBC Reuver is voor 12,5 uur per week op zoek naar een:

Huishoudelijk medewerker

Wat ga jij doen?

Jij verricht als huishoudelijk medewerker de huishoudelijke werkzaamheden. Je voert dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden uit, neemt de telefoon aan en ontvangt bezoekers. Je werkt voornamelijk zelfstandig.

De werkzaamheden zijn op ma, di, do en vrij tussen 9.30 en 12.30 of 12.30 tot 15.30

De locatie
De cliënten wonen sinds 1 maart op de Parklaan in Reuver en zijn tussen de 20 en 30 jaar oud en hebben een matige tot lichte verstandelijke beperking. De meeste cliënten maken de overstap van wonen vanuit de thuissituatie naar meer zelfstandig wonen bij PSW. Een aantal cliënten hebben ook een fysieke beperking, autisme of andere bijkomende beperking.

Wat hebben we te bieden?
  • Een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid verlenging naar een vast contract.
  • Een baan bij een werkgever die qua werknemerstevredenheid in de regionale top 3 staat. Werken bij PSW = we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!
  • Een prettige informele werksfeer.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
Wat verwachten we van jou?
  • Je kunt met respect omgaan met mensen met een verstandelijke beperking.
  • Je bent een kei in het creëren van een brandschone omgeving. Orde en netheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt kennis van HACCP of bent bereid om hierin opgeleid te worden aangezien dit een verplicht onderdeel is.
Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je terecht bij Louise Haasen, teamleider via 06-53983676 of l.haasen@psw.nl. Solliciteren kan via de sollicitatieknop bij de betreffende vacature op www.werkenbijpsw.nl.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.