Land van Horne zoekt een

Huishoudelijk Medewerker - onder schooltijden werken mogelijk

Dienstverband

8 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Als jij plezier en ervaring hebt in huishoudelijk schoonmaakwerk, dan hebben we voor jou een leuke vacature in woonzorgcentrum Hushoven!

Jouw functie
Als huishoudelijk medewerker bied je hulp in de huishouding in de kamers van cliënten, die niet meer in staat zijn om dit zelf te doen, en in de algemene leefomgeving op onze mooie, belevingsggerichte woonzorglocatie.

We zoeken een gemotiveerde aanpakker met oog voor hygiëne en een schone woonomgeving, maar die het ook leuk vindt om een gezellig praatje te houden met de bewoners.
Daarnaast heb jij goed inzicht in wat er moet gebeuren en heb je oog voor het welzijn van de bewoners en merk je tijdig op of deze mogelijk extra zorg of ondersteuning nodig heeft. Dit bespreek je dan met je zorgcollega's.

We bieden hierbij ook de mogelijkheid om onder schooltijden te werken!

Ons aanbod
Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst aangeboden voor gemiddeld 8 uur per week. Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag en je werkt ongeveer 2 á 3 uur per dag.
Het betreft een belangrijke functie, waarbij jij zorgt voor een schone en fijne woonomgeving voor onze cliënten met dementie!
Je functie is ingeschaald in FWG15 en bedraagt minimaal € 13,78 bruto per uur. Daarnaast biedt Land van Horne veel doorgroeimogelijkheden, opleidingen en diverse kortingen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Wat breng je mee?
Je bent positief ingesteld, houdt van aanpakken, bent klantgericht en sociaal. Je hebt affiniteit met ouderen en kennis van het geruik van voorgeschreven schoonmaakmiddelen.
Je maakt makkelijk contact en kunt ook goed afstemmen met collega’s over de werkzaamheden en inspelen op onverwachte situaties.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Gonnissen, Teamleider Huishouding op telefoonnummer: 06 - 150 708 84.