Dichterbij zoekt een

Huishoudelijk medewerker/Schoonmaker in Horst

Dienstverband

16-25 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Gennep Horst

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar werk als huishoudelijke hulp? Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op gebied van schoonmaak? Voor enkele locaties in Horst zijn wij op zoek naar een parttime huishoudelijk medewerker voor 16 tot 25 uur per week.

 

Wat ga je doen

In deze functie ontzorg jij je collega's en cliënten op huishoudelijk gebied. Je draagt zelfstandig primair zorg voor het hygiënisch schoonhouden van gebouwen. Het is belangrijk dat jij tenminste 4 dagen in de week beschikbaar bent, het liefst 5 dagen. Je kunt tussen 07.00 en 15.00 uur aanwezig zijn. De exacte start- en eindtijd stemmen wij met je af. De vacature is voor tenminste 16 tot maximaal 25 uur per week. Mede afhankelijk van jouw mogelijkheden kunnen we dit exact invullen. Je krijgt een eigen locatie en vaste diensten, daarnaast ben jij beschikbaar ter vervanging van onze vaste medewerkers die met vakantie of ziekteverlof zijn.

 

Je collega’s en vooral ook onze bewoners zouden heel erg blij met jou zijn, omdat jij zorgt voor een schone en frisse omgeving!

 

Met wie ga je dat doen

Je werkt samen met je collega’s van het facilitaire team op één of meerdere van onze woningen. Het planbureau zorgt voor jouw rooster en de schoonmaakcoach helpt jou bij de introductie om het vak te leren.


Waar ga je dat doen

Je gaat je werkzaamheden verrichten op diverse locaties in Horst. Alle locaties zijn op fietsafstand vanuit Horst bereikbaar en/of zijn met het openbaar vervoer bereikbaar.

 

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

Dit ben jij

  • Je bent een enthousiaste persoon
  • Je hebt (enige) ervaring in schoonhouden
  • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid
  • Je kunt zelfstandig werken

 

Dit krijg je ervoor terug

  • Direct bij indiensttreding bieden we je een vast contract, voor 16 - 25 uur per week;
  • Een salaris in schaal FWG15 van minimaal € 1.745,00 en maximaal € 2.381,00 bruto per maand  conform CAO- Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek (salarissen per mei 2023 € 1.801,00 - € 2.457,00);
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag;
  • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop of een abonnement bij de sportclub;
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordeling te kopen of verkopen;
  • Je krijgt een training aangeboden voor schoonmaakonderhoud en isolatieschoonmaak.

 

Meer weten of solliciteren?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Laura Janssen via telefoonnummer 06-11511632. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

De kennismakingsgesprekken zullen spoedig na sollicitatie gepland worden. Wanneer dit van beide kanten positief verloopt, volgt een meeloopmoment op locatie.

 

Reageren op deze vacature kan via het sollicitatieformulier op de website van Dichterbij;

https://www.dichterbij.nl/werken-bij/huishoudelijk-medewerker-schoonmaker-in-horst