Dichterbij zoekt een

Huishoudelijk medewerker/Schoonmaker in Horst

Dienstverband

12-20 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Gennep Horst

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar werk als huishoudelijke hulp? Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op gebied van schoonmaak? Voor diverse locatie in Horst zijn wij op zoek naar een parttime huishoudelijk medewerker voor 12 tot 20 uur per week.

Dit ga je doen
In deze functie ontzorg jij je collega's en cliënten op huishoudelijk gebied. Je draagt zelfstandig primair zorg voor het hygiënisch schoonhouden van gebouwen. Het is belangrijk dat jij tenminste 4 dagen per week beschikbaar bent, liefst alle dagen van de week. Je kunt tussen 07.00 en 14.00 uur aanwezig zijn. De exacte start- en eindtijd stemmen wij met je af. De vacature is voor 12 - 20 uur per week. Mede afhankelijk van jouw mogelijkheden kunnen we dit exact invullen. Je krijgt een eigen locatie en vaste diensten, daarnaast ben jij beschikbaar ter vervanging van onze vaste medewerkers die met vakantie of ziekteverlof zijn. 

Je collega’s en vooral ook onze bewoners zouden heel erg blij met jou zijn, omdat jij zorgt voor een schone en frisse omgeving!

Hier ga je werken
Je gaat je werkzaamheden verrichten op diverse locaties in Horst. Alle locaties zijn op fietsafstand vanuit Horst bereikbaar en/of zijn met het openbaar vervoer bereikbaar.

Met wie werk je
Je werkt samen met je collega’s van het serviceteam op één of meerdere van onze woningen. Het planbureau zorgt voor jouw rooster en de schoonmaakcoach helpt jou bij de introductie om het vak te leren.

Wij bieden jou

 • Salaris in schaal FWG 15 volgens de CAO-Gehandicaptenzorg tussen de € 2.016,- en € 2.672,- bij een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Voordelig extra verlofuren kopen of verkopen, zodat je flexibeler kunt werken en meer tijd krijgt voor dingen die belangrijk zijn voor jou;
 • Volop mogelijkheden om te groeien, zowel persoonlijk als in je vakgebied;
 • Toegang tot het VitaalPortaal, dat jou helpt om vitaal te blijven en je werkgeluk te vergroten.

Dit ben jij

 • Je bent een enthousiaste persoon;
 • Je bent open en eerlijk;
 • Je hebt (enige) ervaring in schoonhouden, kennis van schoonmaakmiddelen, materialen en protocollen of denkt dit met hulp van onze coach ‘snel’ te kunnen leren;
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je hebt een positieve, anticiperende en flexibele werkhouding;
 • Het lijkt jou heel leuk om binnen onze organisatie en met diverse doelgroepen te komen werken
 • Je bent een positieve en betrokken collega, met oprechte interesse en aandacht voor de behoeften van anderen;
 • Je draagt met jouw professionaliteit en waarderende houding graag bij aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking.

Dichterbij een betekenisvol leven
Met jouw kennis en ervaring maak jij een verschil! Wat jouw talent ook is of welke rol je ook vervult, je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier bij te dragen aan het verbeteren van de zorg voor onze cliënten.

Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Bij Dichterbij geloven we dat iedereen een betekenisvol leven verdient, waarin je jezelf kan en mag zijn. In een omgeving die accepteert wie je bent. Dat is in de kern wat we geloven en waar we voor staan.  
Bij Dichterbij kijken we elke dag opnieuw naar wat de cliënt nodig heeft. Samen met zijn of haar omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Dat doen we vanuit wensen, talenten en mogelijkheden.

Met meer dan 4.000 collega’s bieden we ondersteuning, zorg en behandeling. Dat doen we op verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen.

Meer weten? Of solliciteren?
Interesse? Dan zien we graag jouw cv en korte motivatiebrief tegemoet via de website van Dichterbij; https://werkenbijdichterbij.nl/vacatures/huishoudelijk-medewerker-schoonmaker-in-horst-1080614/

Eerst nog inhoudelijke vragen, bel, app of mail met Ilse van den Anker; 06-86556886 of i.vandenanker@dichterbij.nl.