Dichterbij zoekt een

Huishoudelijk medewerker/Schoonmaker in weekenden en vakanties in Horst

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Horst

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een leuke weekend- of vakantiebaan in Horst waar je op de fiets naar toe kunt? Dan is ons gezellige team op zoek naar jou!

Dit ga je doen

In deze functie binnen de huishoudelijke dienst word je eerst ingewerkt en ga je daarna zelfstandig aan de slag. Je collega’s en vooral ook onze bewoners zijn heel erg blij met jou omdat jij zorgt voor een schone en frisse omgeving! Iedereen zal jou hartelijk ontvangen omdat alles daarna weer heerlijk ruikt en blinkt. Is dit jou op het lijf geschreven en vind jij het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan willen wij jou graag in ons team!

In deze functie ontzorg jij je collega's en bewoners op huishoudelijk gebied. Je draagt zelfstandig primair zorg voor het hygiënisch schoonhouden van woningen en gebouwen in Horst. Het is belangrijk dat je (voor een bepaalde periode) beschikbaar bent van maandag t/m zondag en je ingepland kan worden tussen 07.00 uur en 15.00 uur. In de middag heb je dus nog genoeg tijd om leuke dingen te doen! Mede afhankelijk van jouw mogelijkheden gedurende die periode kunnen we dit samen gaan invullen. 

Hier ga je werken

Je gaat je werkzaamheden verrichten op meerdere adressen in Horst. Samen met één of twee andere collega’s zijn jullie de flexibele schil van de huishoudelijke dienst op het gebied van schoonmaak. Alle locaties zijn op fietsafstand en/of zijn met het openbaar vervoer bereikbaar.

Met wie werk je

Je werkt samen met je collega’s van de huishoudelijke dienst op één of meerdere van onze woningen. We zorgen voor een goede introductie zodat je met een goed gevoel aan de slag kunt gaan. Tevens krijg je een duidelijke planning mee zodat je weet wanneer je waar naar toe moet.

Wij bieden jou

  • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 15, met een minimum van € € 2.016,- en maximum van € 2.672,- bruto per maand, gebaseerd op een 36-urige werkweek (bruto per uur € 12.92 - € 17.13);
  • Je contract en uren stemmen we verder samen af;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;

Dit ben jij

  • Je bent een enthousiast;
  • Je bent open en eerlijk;
  • Je hebt (enige) ervaring in schoonmaak of kunt het je snel eigen maken;
  • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt een positieve, anticiperende en flexibele werkhouding;
  • Het lijkt jou heel leuk om binnen onze organisatie en met diverse doelgroepen te werken.

Dichterbij een betekenisvol leven

Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Bij Dichterbij geloven we dat iedereen een betekenisvol leven verdient, waarin je jezelf kan en mag zijn. In een omgeving die accepteert wie je bent. Dat is in de kern wat we geloven en waar we voor staan.  

Bij Dichterbij kijken we elke dag opnieuw naar wat de cliënt nodig heeft. Samen met zijn of haar omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Dat doen we vanuit wensen, talenten en mogelijkheden.

Met meer dan 4.000 collega’s bieden we ondersteuning, zorg en behandeling. Dat doen we op verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen.

Meer weten? Of solliciteren?

Interesse? Dan zien we graag jouw cv en korte motivatiebrief tegemoet via de website van Dichterbij; https://werkenbijdichterbij.nl/vacatures/huishoudelijk-medewerker-schoonmaker-in-weekenden-en-vakanties-1081073/

Eerst nog inhoudelijke vragen, bel, app of mail met Ilse van den Anker; 06-86556886 of i.vandenanker@dichterbij.nl.