Dichterbij zoekt een

Huishoudelijk medewerker/Schoonmaker regio Noord Limburg

Dienstverband

12-24 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wij zoeken voor meerdere woningen een enthousiaste huishoudelijk medewerker/schoonmaker

Wat ga je doen
In deze functie binnen de huishoudelijke dienst ga je aan de slag met de stofzuiger, emmer, spons, water en zeep. Je collega’s en vooral ook onze bewoners zijn heel erg blij met jou omdat jij zorgt voor een schone en frisse omgeving! Iedereen zal jou hartelijk ontvangen omdat alles daarna weer heerlijk ruikt en blinkt. Is dit jou op het lijf geschreven en vind jij het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan willen wij jou graag in ons team!

Het is belangrijk dat jij tenminste 4 dagen in de week beschikbaar bent, het liefst 5 dagen. Je kunt tussen 08.00 en 16.00 uur aanwezig zijn. Graag stemmen we met jou de exacte start- en eindtijd af. De inzet in uren is per locatie tussen de 10 en 15 uur. Meer uren werken? Heel graag! Het is altijd mogelijk om een combinatie van woningen te maken. Jouw contract kan dan tussen de 12 tot maximaal 24 uur per week zijn. Mede afhankelijk van jouw mogelijkheden kunnen we dit exact invullen. Je krijgt eigen locatie en vaste diensten, maar bent ook af en toe beschikbaar voor vervanging van collega’s op te vangen.

Met wie ga je dat doen
Je werkt samen met collega's begeleiders op de woning. Ook vervang je andere collega's van de huishoudelijke dienst op woningen in de buurt.

Doordat je samen met collega's ook scholing volgt leer je elkaar kennen en ken je elkaars woning zodat je elkaar fijn kunt vervangen bij verlof.

Waar ga je dat doen
De woningen bevinden zich in Noord-Limburg; in Well. Neem alvast een kijkje op de website van deze woningen, Eldershof in Well.

Eldershof in Well; https://www.dichterbij.nl/locaties/well/eldershof-1

Zo werken wij
Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Dit ben jij

  • Zeker ben je enthousiast;
  • Schoonmaken is een ervaring die je hebt. Ook kennis van schoonmaakmiddelen , materialen en protocollen of denkt dit met hulp van onze coach te kunnen leren;
  • Zelfstandig werken is geen probleem en je stemt jouw werk goed af op de wensen van de bewoners en je collega’s die de bewoners begeleiden;
  • Positief, flexibel en je hebt een zorg hart.

Dit krijg je ervoor terug

  • Salaris FWG 15, minimum € 1.881,00 en maximaal € 2.537,00 bpm op basis van een fulltime dienstverband. Op 1 dec van 2023 een loonstijging van 3 procent. In 2024 een verhoging van 2 procent op 1 juni en 1 dec 2024, alsmede een verdubbeling van de reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
  • Direct een vast contract voor 12 – 24 uur per week;
  • Je krijgt een training aangeboden voor schoonmaakonderhoud en isolatieschoonmaak;
  • Een vaste eindejaarsuitkering 8,33 % van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
  • Jaarlijks tot €600,00 fiscaal voordeel en mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Interesse
Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marjolijn Hoogendam via telefoonnummer 06-39750104 of via m.hoogendam@dichterbij.nl.Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Reageren op deze leuke functie kan via onderstaande link met jouw cv en een korte motivatiebrief;

https://www.dichterbij.nl/werken-bij/huishoudelijk-medewerker-omgeving-afferden-well-en-venray

Een fijn thuis bieden aan onze cliënten, dat is waar wij voor staan! Wil jij hier aan bijdragen? Kom ons team versterken en reageer vandaag nog op deze leuke vacature! Liever eerst samen een kopje koffie drinken om de sfeer te proeven? Dat mag natuurlijk ook.