PSW zoekt een

Nieuwe woonlocatie Reuver - Huishoudelijk medewerkers

Dienstverband

10 - 15 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Reuver

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Zie jij het als een uitdaging om voor onze cliënten van hun nieuwe huis een thuis te maken? Dan is werken bij het nieuwste woonbegeleidingscentrum van PSW wellicht iets voor jou. Naar verwachting zijn de 24 appartementen die momenteel in Reuver worden gebouwd op 1 maart 2021 gereed. Om alle cliënten goed te kunnen ondersteunen, zijn we op zoek naar medewerkers die graag mee willen bouwen en onderdeel willen zijn van het nieuwe team van WBC Reuver.

Ga de uitdaging aan bij het nieuwe woonbegeleidingscentrum in Reuver!

Per februari/maart 2021 is PSW Wonen voor 10 - 15 uur per week op zoek naar twee:

Huishoudelijk medewerkers

Wat ga je doen?
 • Je start de dag met dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden in gemeenschappelijke ruimten, gangen en badkamers, waaronder stofzuigen, dweilen en het afnemen van stof.
 • Je denkt actief mee in het schoonhouden van deze locatie en organiseren van huishoudelijke werkzaamheden.
 • Tijdens het schoonmaken merk je dat er iets kapot is aan de schoonmaakapparatuur en maakt daar een melding van bij je teamleider.
 • Tussendoor neem je de telefoon op, sta je bezoekers te woord en verwijs je deze naar de juiste plek.
Als jij naar huis gaat, is alles weer blinkend schoon en opgeruimd voor de volgende

dag!

De locatie
De cliënten die komen te wonen op de Parklaan in Reuver zijn tussen de 20 en 30 jaar oud en hebben een matige tot lichte verstandelijke beperking. De meeste cliënten maken de overstap van wonen vanuit de thuissituatie naar meer zelfstandig wonen bij PSW. Een aantal cliënten hebben ook een fysieke beperking, autisme of andere bijkomende beperking. De nieuwe locatie biedt jou dé kans om er samen met je collega's iets moois van te maken.

Wat hebben we te bieden?
 • Een baan bij een werkgever die qua werknemerstevredenheid in de regionale top 3 staat. Werken bij PSW = we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!
 • Een prettige informele werksfeer.
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
 • Wat verwachten we van jou?
 • Je kunt met respect omgaan met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je bent een kei in het creëren van een brandschone omgeving. Orde en netheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Je hebt kennis van HACCP of bent bereid om hierin opgeleid te worden aangezien dit een verplicht onderdeel is.
Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je terecht bij Corinne van de Griendt (bereikbaar vanaf 8 september), teamleider, via 06 57290528 of c.vandegriendt@psw.nl of bij Nicole Peerlings, persoonlijk begeleider, via 06 300 35721 of n.peerlings@psw.nl. Solliciteren kan via de sollicitatieknop bij de betreffende vacature op www.werkenbijpsw.nl .

De eerste gesprekken staan gepland op 28 september en 1 oktober 2020.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.