DeSeizoenen zoekt een

Huishoudelijke Dienst - 16 uur per week - Bronlaak Oploo

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Medewerker Huishoudelijke Dienst, 16 uur per week, locatie Bronlaak in Oploo

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Voor onze zorglocatie Bronlaak in Oploo zijn we op zoek naar een medewerker huishoudelijke dienst.

Wat ga je doen?
Als huishoudelijk medewerker maak je schoon in de woonhuizen en werkgebieden. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan een fijne leefomgeving van bewoners en medewerkers. Een ontmoeting met bewoners maakt het werken extra leuk.

Wat vragen we van jou?
Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt voor schoonmaakwerk. Je vindt het leuk om te zorgen voor een schone werk- en woonomgeving voor onze bewoners en medewerkers.

Wat bieden wij?
  • Een arbeidsovereenkomst voor 16 uur per week. De werktijden bepalen we in overleg.
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG15, tussen € 2.016,- en € 2.672,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld (8%), vergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenvoorziening.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Natuurlijk wordt je ingewerkt en schoonmaakschema’s zijn aanwezig.

Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving.

Locatie Bronlaak in Oploo
Midden in de bossen bij Oploo vind je onze gemeenschap Bronlaak. Hier wonen en werken zo’n 200 bewoners. Overdag serveren ze bijvoorbeeld koffie in de lunchroom, produceren ze kachelhout in de natuur, maken ze vazen en schalen in de potterij en wieden ze het onkruid in de tuinderij. Elke bewoner werkt op z’n eigen niveau, volgens een vast dagritme.

Meer weten?
Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel of app dan gerust met Christel van Boxtel, coördinator huishoudelijke dienst, op 06 822 99 690.

Wil je eerst een kijkje komen nemen op Bronlaak, meld je dan aan voor een rondleiding. De eerstkomende rondleidingen staan gepland op:
  • Maandag 20 mei: Open dag Bronlaak van 10.00 uur – 16.00 uur (hiervoor hoef je je niet aan te melden)
  • Woensdag 19 juni van 9.30 uur – 11.30 uur

Meld je aan door een e-mail te sturen naar werkenbij@deseizoenen.org o.v.v. ‘rondleiding Bronlaak’, jouw telefoonnummer en de datum waarop je wilt deelnemen. Je bent van harte welkom!

Wil je alvast meer lezen over de DeSeizoenen en locatie Bronlaak in Oploo, kijk dan op www.deseizoenen.org