DeSeizoenen zoekt een

Huishoudelijke Dienst - 18 uur - Elivagar Roggel

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Vacature Medewerker Huishoudelijke Dienst, 18 uur per week, DeSeizoenen locatie Elivagar in Roggel

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Voor onze zorglocatie Elivagar in Roggel zijn we op zoek naar een medewerker huishoudelijke dienst.

Wat ga je doen?
Als huishoudelijk medewerker maak je schoon in de woonhuizen en werkgebieden. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan een fijne leefomgeving van bewoners en medewerkers. Een ontmoeting met bewoners maakt het werken extra leuk.

Wat vragen we van jou?
Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt voor schoonmaakwerk. Je vindt het leuk om te zorgen voor een schone werk- en woonomgeving voor onze bewoners en medewerkers.

Wat bieden wij?
  • Een arbeidsovereenkomst van 18 uur per week.
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 15, tussen €2.016,- en €2.672,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld (8%), vergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenvoorziening.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Natuurlijk wordt je ingewerkt en schoonmaakschema’s zijn aanwezig.

Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving.

Locatie Elivagar in Roggel
Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.

Meer weten?
Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel of app dan gerust met Christel van Boxtel, coördinator huishoudelijke dienst, op 06 822 99 690.

Wil je alvast meer lezen over de DeSeizoenen en locatie Elivagar in Roggel, kijk dan op www.deseizoenen.org/elivagar/

We heten je ook van harte welkom om deel te nemen aan een rondleiding op de locatie, zo krijg je een nog beter beeld van het betekenisvolle werk wat wij doen. Kijk voor de datums, informatie en hoe aan te melden voor een rondleiding op: Rondleiding Elivagar: https://deseizoenen.org/actueel/rondleiding-kom-kijken-op-overkempe-of-bronlaak