Vivantes zoekt een

Huishoudelijke hulp

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Wat bieden wij?
 • Een contract van 7 maanden bij aanvang van dienstverband.
 • Als zorgondersteuner (huishoudelijk hulp) is je salaris ingedeeld in FWG 15 (maximaal €2.345,78 per maand bij een fulltime dienstverband) conform de recent stevig opgewaardeerde cao VVT.
 • Negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen 'couleur lokale'.
 • Het aantal contracturen is 20- 24 uur.
 • Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering en vakantiegeld over je brutoloon.
 • De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.
Contactpersoon Vivantes
Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met de Recruiter. Dit kan via vivantes@farrow.nl.

Meer weten?
Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren.

Functie-eisen
 • Je bent flexibel inzetbaar tussen 07:00 uur in de ochtend, en 16:00 uur in de middag. Daarnaast werk jij ook om het weekend.
 • Je hebt kennis van hygiëne en de toepassing van voorgeschreven schoonmaakmiddelen.
 • Je hebt kennis van de bediening van (schoonmaak) apparatuur.
 • Je bent tactvol, klantgericht, vaardig in luisteren, flexibel, samenwerkingsgericht en je hebt inlevingsvermogen.
 • Betrokken en professioneel.
 • Durf en veerkracht om mee te bouwen.
 • Uiterlijk binnen één maand na indiensttreding lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan. Kosten worden vergoed.
De functie
 • De zorgondersteuner (huishoudelijk hulp) maakt de appartementen, algemene ruimtes en sanitaire voorzieningen schoon. Je zorgt voor voldoende voorraad handdoeken en incontinentiemateriaal, zodat de werkzaamheden van de zorgmedewerkers zonder verstoring verlopen.
 • Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden heb je een signaalfunctie en geef je bijzonderheden door aan diegene die op dat moment verantwoordelijk is voor de cliënt.
Ouder worden doe je samen!
Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden
Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.

Inwerken bij Vivantes
Investeren in een goede introductieperiode vinden wij bij Vivantes belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid introductieprogramma samengesteld waarmee wij nieuwe medewerkers gaan meenemen in de Missie en Visie van Vivantes.

Hoe ziet dit introductieprogramma uit?
Na een driedaags programma in het Bestuurscentrum, zal op de vierde dag de medewerker in de ochtend komen kennismaken op de locatie en daar door het maatje ontvangen worden.
Gedurende twee weken zal jij als nieuwe collega gekoppeld worden aan één of meerdere maatjes en wegwijs worden gemaakt op de locatie, de diverse disciplines die er werkzaam zijn, diensten waarvoor hij/ zij ingeroosterd wordt en is er aandacht voor praktische zaken, veiligheid en evaluatiemomenten.