Ambulante Thuiszorg zoekt een

Hulp bij Huishouden WEEKENDKRACHT / Diverse teams in heel Zuid-Limburg

Dienstverband

Aantal uren is bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Thuiszorg

In het kort over ons
Ambulante Thuiszorg biedt met ruim 240 medewerkers zorg aan meer dan 1000 gezinnen in heel    Zuid-Limburg, daar waar mensen zich thuis voelen. Steeds vaker kiezen mensen voor hulp bij het huishouden, verzorging of verpleging in de thuissituatie. Mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel zorg nodig hebben. Ambulante Thuiszorg is een zorgorganisatie waar zowel de cliënt als ook de medewerker altijd centraal staat. Wij bieden kwalitatief hoogstaande en vooral warme zorg en dat spreekt zich rond! Mensen weten ons hierdoor nog vaker te vinden.

Wat ga je doen?
Je hebt je vaste cliënten op zaterdagochtend en optioneel vervang je daarnaast doordeweeks de vaste medewerker bij de cliënten bij vakantie of ziekte o.b.v. je beschikbaarheid. Als Hulp in het Huishouden heb je bij ons een zeer gevarieerde baan. Je zorgt in eerste instantie voor een schoon en veilig huis, en ondersteunt daarmee in de huishouding. Het is daarnaast ook belangrijk dat je oog en oor hebt voor wat er verder speelt bij de cliënt, mensen hebben behoefte aan persoonlijke aandacht. Samen met de cliënt bepaal je welke taken je uitvoert.
 
Wat mag jij van ons verwachten?

 • Wij bieden je bij aanvang een dienstverband aan voor de duur van één jaar met de intentie tot een vaste aanstelling, waarbij je gelijk een urencontract krijgt en dus géén oproepcontract.
 • We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Als Hulp in het Huishouden wordt het aantal uren in overleg met jou vastgesteld. Dit regel je in samenspraak met je collega’s op kantoor en de cliënten. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen je opleiding en je bijbaan.
 • Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering verdien je 12,48 per uur.
 • Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
 • We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden.
   
  Naast onze fijne arbeidsvoorwaarden is het bij Ambulante Thuiszorg bovenal prettig werken. Wij kennen korte lijnen, hebben veel voor elkaar over en kunnen daardoor ook altijd op elkaar rekenen.
   
  Wat verwachten wij van jou?
  Wij stellen geen eisen aan een vooropleiding. Wat vinden we wel belangrijk? Wij werken met z’n allen dagelijks hard aan professionele zorg voor onze cliënten. Om als Hulp in het Huishouden bij ons van start te gaan is het belangrijk dat je graag met mensen omgaat, zelfstandig kunt werken, betrouwbaar bent en inzicht hebt in huishoudelijke taken. Het is fijn wanneer je enige ervaring uit de thuiszorg mee kunt brengen, maar dit is voor ons niet noodzakelijk. Het is wel noodzakelijk dat je beschikt over een eigen vervoersmiddel, in de stad is een scooter of fiets voldoende.
   
  Wij zoeken jou. Heel simpel, omdat jij onze zorg net dat beetje extra geeft.

Heb je nog vragen? Neem dan per WhatsApp contact op met onze collega Recruiter zorg en welzijn Julie Crals  via telefoonnummer 06–25091412

Mocht je gelijk willen solliciteren, reageer dan via https://www.werkenbijambulantethuiszorg.nl/vacaturebeschrijvingen/vacatures-wmo. In de regel nemen wij nog dezelfde dag contact met je op.