Stichting Pergamijn zoekt een

Hulp cliëntbegeleider dagbesteding cluster Moeilijk Verstaanbaar Gedrag te Echt

Dienstverband

25 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

 

Hulp Cliëntbegeleider (Restaurant)

25 uur per week

 

 

Jouw Baan

Binnen het restaurant ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende restaurant- en keukenwerkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het bereiden van kleine snacks en/of broodmaaltijden, soep en salades en het schoonmaken van de keukenruimte en apparatuur in de afwaskeuken. Verder ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de bestellingen, verricht je kassawerkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor het kassabeheer. Ook houd je het overzicht over de reservering van vergaderruimtes. In voorkomende gevallen ondersteun je de cliënten van het cluster MVG-ASS die in het kader van dagbesteding verschillende activiteiten doen binnen het restaurant.

 

 

Wie zoeken we?

Je beschikt over een relevante opleiding op niveau 2 en hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent energiek, klantgericht, hulpvaardig, kunt goed het overzicht bewaren, bent stressbestendig en kunt nauwkeurig werken. Uiteraard heb je ervaring danwel aantoonbare affiniteit voor keuken- en restaurantwerkzaamheden en hebt kennis van HACCP. Je ziet het als welkome aanvulling op je werkzaamheden om in voorkomende gevallen cliënten te ondersteunen bij hun activiteiten in het restaurant. De werkuren liggen (van maandag tot en met vrijdag) tussen 9.00 en 15.00 uur.

 

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris  in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG  25 ;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij. 

 

Meer informatie?

Voor nadere informatie over de functie kun je een mailtje sturen naar Yvonne Ramakers (y.ramakers@pergamijn.org), senior cliëntbegeleider binnen de Dagbesteding. Zij neemt dan contact met je op.

 

Heb je interesse?

Ben je enthousiast en voldoe je aan de functie-eisen, stuur dan je CV en dan  -onder vermelding van vacaturenummer HCB152-202001- naar: vacatures@pergamijn.org .