Stichting Pergamijn zoekt een

Hulp Cliëntbegeleider, verschillende locaties

Dienstverband

16 - 30 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Hulp Cliëntbegeleider

16-30 uur

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als hulpcliëntbegeleider onze teams te komen versterken. Pergamijn biedt een warm thuis aan diverse groepen cliënten met een ernstig meervoudige beperking, een licht verstandelijke beperking of met moeilijk verstaanbaar gedrag. De afwisseling om Pergamijn-breed over de verschillende cliëntgroepen ingezet te worden spreekt jou aan.

Jouw baan

Als hulp cliëntbegeleider ondersteun je het team in huishoudelijke taken, ook verleen je verzorgende en lichamelijk hulp. Je draagt bij aan het welzijn van de cliënt en een zinvolle invulling van de vrije tijd door te ondersteunen bij activiteiten zoals wandelen, knutselen, muziek maken. Je draagt zorg voor een positieve uitstraling van de woning.

Jij…

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega's staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig.

… bent oplettend, signaleert veranderingen en communiceert deze in het team.

…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een hulp cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn.

Jouw achtergrond…

… Je hebt een diploma in de zorg op tenminste MBO-niveau 2. Heb je geen opleiding in de zorg afgerond? Dan vragen wij een MBO-4 diploma.

… Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.

… bent ook in de avonduren inzetbaar.

Daar tegenover staat…

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 6 maanden, waarna een eventuele verlenging mogelijk is.
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 25 afhankelijk van je opleiding; (min. €1.788,- max. € 2.574,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • De verschillende locaties van Pergamijn zijn goed te bereiken vanuit Sittard, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud hulp cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Anja Völler, corporate recruiter: 06-51322015

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider.