MeanderGroep zoekt een

Hulp in de huishouding (huishoudelijk werk bij klanten thuis)

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Hulp in de huishouding (huishoudelijk werk bij klanten thuis) (2019.314)

    • Parkstad
    • Uren in overleg

Voor het gebied Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Hoensbroek, Simpelveld, Bocholtz, Voerendaal, Nuth en de Westelijke Mijnstreek zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s Hulp in de huishouding (huishoudelijk werk bij klanten thuis). Uren in overleg

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn meestal ouderen of chronisch zieken, die bepaalde huishoudelijke taken zelf niet meer kunnen uitvoeren. Zij hebben hierbij ondersteuning nodig. Het betreft schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen, dweilen, koelkast schoonmaken, badkamer en toilet schoonmaken en stoffen.

Wij vragen

Je beschikt over praktische kennis en ervaring met huishoudelijke en schoonmaakwerkzaamheden en bent inzetbaar tussen maandag en vrijdag.  De werkdag start gelijk na de aanvang van de schooltijden, dit geldt ook in de vakantieperiodes. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken, heb je inlevingsvermogen en levenservaring. 

Verder heb je een correcte en respectvolle houding naar onze klanten. Je beheerst de Nederlandse taal in woord in geschrift (minimaal niveau 3). 

Wij bieden

Een min-max contract voor in eerste instantie voor de duur van 7 maanden.

Salaris conform CAO VVT, Hulp bij het huishouden. Je start met een basis salaris van € 10,76 bruto per uur. Dit salaris geldt voor 18 jaar en ouder.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Meander Werk
T. 045-5616130
E. meanderwerkwmo@mgzl.nl

Vacaturenummer 2019.314