Sevagram zoekt een

Hulp in het huishouden thuiszorg Maastricht

Dienstverband

maximaal 24, uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Ben jij een echte aanpakker en vind jij het leuk om anderen te helpen in hun eigen vertrouwde omgeving? Kom dan onze thuiszorg versterken als hulp in het huishouden!

Voor onze extramurale teams van Maastricht zijn wij op zoek naar enthousiaste: 

Hulpen in het huishouden (maximaal 24 uur per week) 

Als hulp in het huishouden ben je secuur, enthousiast en vriendelijk. Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk en afspraak is afspraak bij jou. Je kunt goed communiceren en houdt rekening met de wensen van onze cliënten en hun naasten. Bovendien ben je inlevend en zorg jij ervoor dat je cliënten zich prettig voelen bij jouw aanwezigheid in hun huis.

Als medewerker hulp in de huishouding steek je graag je handen uit de mouwen. In overleg met je cliënt zorg jij ervoor dat de huishoudelijke taken professioneel worden opgepakt. Dat kan dus van alles zijn; stofzuigen, poetsen, strijken, wassen, bedden verschonen, noem maar op. Jij neemt je cliënten een grote zorg uit handen. Mochten er bijzonderheden zijn, dan maak je die bespreekbaar bij je teamleider. Belangrijk is dat cliënttevredenheid boven aan je lijst staat. Als hulp in het huishouden word je ingezet van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.  

Pas jij bij Sevagram? 

  • Voor deze openstaande routes zijn wij op zoek naar ervaren collega’s. Ervaring als hulp in het huishouden is dus een vereiste;
  • Je kunt je goed inleven in een ander, hebt een dienstverlenende houding en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je vindt het leuk om bij de mensen thuis te komen, daarvoor heb je eigen vervoer nodig;
  • Je zult ingezet worden binnen de regio Maastricht. In verband met de af te leggen routes is het van belang dat je binnen een straal van 11km rondom Maastricht woonachtig bent. 

Waar kun jij op rekenen? 

  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Wij bieden jou een tijdelijk contract met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris tussen de € 10,76 en € 13,45 bruto per uur, conform cao VVT (afhankelijk van ervaring);
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie of thee staat voor je klaar! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? De collega’s van het planbureau staan je graag te woord! (043-3549191)

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure