Stichting Pergamijn zoekt een

Hulpclientbegeleider avond en nachtzorg

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Hulp begeleider nachtzorg, 24 uur, (binnen Gehandicaptenzorg)

‘s Nachts slaapt iedereen toch….of toch niet?

Waar kom je terecht?

Als onze cliënten wakker worden of een zorgvraag hebben, kunnen ze rekenen op ondersteuning van het nachtzorgteam. Het nachtzorgteam bestaat uit een 40-tal collega’s. 40 Collega’s betekent ook 40 verschillende karakters met allemaal hun eigen kwaliteiten, maar met hetzelfde doel: de beste nachtzorg voor onze cliënten. Onze visie is dan ook “een op maat afgestemde ongestoorde nachtrust voor iedere individuele cliënt”.

Jouw baan...

Geen enkele nacht is hetzelfde! De ene keer voldoet een geruststellend praatje, een knuffel, een slokje drinken of even lekker onderstoppen, een andere keer kun je te maken krijgen met complexe situaties en wordt beroep gedaan op jouw de-escalerend handelen. Een aantal cliënten heeft verzorging en/of verpleging nodig waardoor zij zeer regelmatig op jouw hulp zijn aangewezen.

Als hulp cliëntbegeleider ben je enkel inzetbaar op het terrein in Echt en werkt in een team van 6 medewerkers per nacht
Je bepaalt zelf je reeksen en werkritme, een stuk maatwerk. Afwisselend werk omdat je alle cliënten van Pepinusbrug begeleidt, met doorgroei naar de buitenlocaties. Een mooie zorgondersteuning middels domotica die door de steeds maar weer vernieuwende ontwikkelingen boeiend blijft en ons helpt de juiste zorg op het juiste tijdstip en de juiste plaats te verrichten.

Jij...
 • bent een echte nachtuil die stevig in zijn schoenen staat en snel een plekje weet te vinden in het team?
 • bent enthousiast, toont initiatief en je kunt als geen ander je eigen grenzen aangeven en bewaken.
 • kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig.
 • beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

Jouw achtergrond...
 • Je hebt een afgerond diploma in de zorg minimaal op niveau 2 plus.
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.
 • Je bent bereid het vak te leren;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs (dit is een vereiste);
 • Al onze nachtdienstmedewerkers zijn breed geschoold! Ze hebben ruime kennis op het gebied van verzorging/verpleging, omgaan met gedrag en een geldig certificaat bedrijfshulpverlening.

Wij...

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou. Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 25, (min. €2.013,- max. €3.826,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en een regeling balansverlof;
 • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en nacht ORT-toeslag;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een aanbod van diverse scholingen;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • De nachtzorg in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).

Meer informatie

Wil je meer weten over de invulling van deze functie neem dan contact op met Marlie Kessen, teammanager tel: 06 81361349
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Heb je interesse?

Wil je deel uitmaken van het nachtzorgteam en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie.