SJG Weert zoekt een

IC/CCU-verpleegkundige

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

IC/CCU

Over SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.


 

24-36 uur

IC/CCU-verpleegkundige

 

Staat bij jou de patiënt voorop?

 

Algemene informatie

Binnen de ICU/CCU van SJG Weert ga je deel uitmaken van een ambitieus, gedreven en gezellig team. Korte lijnen, vertrouwen op elkaar, leren van elkaar en open communicatie met de behandelend arts zijn enkele kenmerken van onze manier van werken. Jouw inbreng wordt hier zeker gewaardeerd. Het team bestaat uit intensivisten, cardiologen, verpleegkundigen en ondersteuners. Binnen ons team zijn alle leeftijden vertegenwoordigd.

De afdeling ICU/CCU van het SJG is een dynamische afdeling. Deze afdeling bestaat in totaal uit 10 bedden, welke verdeeld zijn over een coronary care unit en intensive care unit.
Op de ICU beschikken we over 4 bedden met beademingsmogelijkheid.

De functie

  • Naast je verpleegkundige opleiding heb je de vervolgopleiding tot IC/CCU-verpleegkundige afgerond.
  • Je coördineert verpleegkundige zorg over toegewezen patiënten en verricht verpleegkundige, verzorgende en begeleidende werkzaamheden.
  • Je ondersteunt de intensivisten, cardiologen en overige behandelaars bij onderzoek en behandeling van patiënten.
  • Je staat open voor het verzorgen van klinische lessen, scholingen en het begeleiden van nieuwe medewerkers, leerlingen en/of stagiaires is een vanzelfsprekendheid.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de specialistische aandachtsvelden binnen de ICU/CCU.

Wat vragen we?

Je bent een enthousiaste, ambitieuze IC/CCU-verpleegkundige voor wie acute situaties en hoog complexe zorg een uitdaging is. Je staat open voor een afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng.

Wat bieden we?

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week. Het aantal uren wordt in overleg vastgesteld. Het salaris wordt ingedeeld conform het FWG 3.0-systeem. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

  • De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
31-12-2022

Contactpersonen:
Ilona van Osch
tel.: +31 495-572500