Laurentius Ziekenhuis zoekt een

IC-verpleegkundige (21-244)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ben jij daadkrachtig en houd jij het hoofd koel in kritieke situaties?
Dan ben jij onze nieuwe IC-verpleegkundige!
Vacaturenummer 21-244, 24-36 uur

Wie ben jij?
Als IC-verpleegkundige bestaan jouw werkzaamheden naast het coördineren van de verpleegkundige zorg omtrent de IC-patiënt uit het verplegen, begeleiden en verzorgen van patiënten en de begeleiding van familie. Je bent hierbij goed in staat om onder druk werkzaamheden zowel zorgvuldig als tegelijkertijd doortastend te verrichten. Je weet om te gaan met acute situaties en toont initiatief. Daarnaast ben je leergierig ingesteld, goed in staat om te reflecteren op je eigen handelen en je hebt een flexibele instelling. Als IC-verpleegkundige participeer je in het SIT- en reanimatieteam en lever je een actieve bijdrage aan de specialistische aandachtsgebieden op de Intensive Care.

Jouw nieuwe werkplek
De afdeling Intensive Care van het Laurentius Ziekenhuis is een closed format IC-afdeling, waarbij de medische eindverantwoordelijkheid bij de intensivisten ligt. De niveau 1 IC beschikt over 9 beademingsbedden. Het IC-team bestaat uit intensivisten, verpleegkundigen, verzorgenden, ondersteuners en is ambitieus, innovatief en beschikt bovendien over pragmatisme en humor. De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer, waarbij respect en openheid als uitgangspunten gelden. Daarnaast is het ook een hele moderne omgeving. Kortom een uitstekend leer- en werkklimaat met veel ruimte voor ontplooiing.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot IC-verpleegkundige of zit in de afrondende fase van de opleiding;
  • Je ziet acute situaties en patiënten met kritieke aandoeningen als een uitdaging;
  • Je wilt graag een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de kwaliteit van zorg;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als IC-verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 55 - volgens de cao ziekenhuizen waarbij een contract voor onbepaalde tijd ook tot de mogelijkheden behoort. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
We nodigen je graag uit om een dagje mee te lopen op de afdeling. Voor het maken van een afspraak mag je contact opnemen met Kim Sanders, teamleider, telefoonnummer 0475-383070. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de functie eisen voldoet ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Malou Heijnen
malou.heijnen@lzr.nl