De Zorggroep zoekt een

ICT-medewerker A Specialisme Zorgcommunicatie technologie

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Ben je een klantgerichte verbinder die graag in een team werkt maar ook zelfstandig aan de slag kan? Ben jij geïnteresseerd in het functioneel en technisch beheren en onderhouden van zorgcommunicatie middelen en telefonie in een complexe zorgomgeving? Dan is dit een mooie carrièrestap .
Wat ga je doen?
Als ICT-medewerker A ben je onderdeel van de afdeling Facilitair. Binnen Facilitair zijn ook de collega's werkzaam van de schoonmaak, eten en drinken, logistiek, Bouw en Huisvesting, BHV, technische dienst, teamleiders en de servicemedewerkers. Als ICT/ZCT-medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de zorgcommunicatiesystemen telefonie op de locaties. Je zorgt ervoor dat de communicatie tussen bewoner en zorg optimaal verloopt. Je hebt zicht op de inzetbaarheid van het zorgoproepsysteem, sensoren en de bijpassende processen. Je monitort constant of de technische oplossing functioneel aansluit bij de zorgprocessen en op de juiste manier gebruikt wordt. Je geeft instructie aan zorgmedewerkers en technische dienst en biedt begeleiding en technische ondersteuning op de zorglocatie. Je adviseert over verbetering van de ICT-infrastructuur gericht op zorgcommunicatie en telefonie.
Hoe zorgen wij voor jou?
Als ICT-medewerker systeem A schalen wij je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal
€ 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je kunt per direct van start in een dienstverband voor bepaalde tijd (jaarcontract) voor gemiddeld 36 uur per week.
De arbeidsduur en indeling van de werktijden worden flexibel en in onderling overleg geregeld.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard.
Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste ICT medewerker A, specialisme Zorgcommunicatie technologie?
Je beschikt minimaal over een relevante opleiding op MBO 4-niveau op het gebied van ICT. Storingen los je accuraat op en je geeft niet op wanneer de storingen complex zijn. Ervaring met zorgcommunicatie technologie en praktische kennis van telefonische communicatie is vereist. Jij bent een frisse wind en kunt de organisatie helpen op een andere manier naar de gebruikte systemen te kijken. Jij vindt het leuk om je gezicht te laten zien op de diversie locaties en hebt oog voor de mens en zijn wens. Ontwikkelingen op het vakgebied worden bijgehouden.
Je bent bereid om buiten kantoortijden werkzaamheden te verrichten (in de vorm van bereikbaarheidsdienst). Voor het uitoefenen van de functie heb je een rijbewijs B nodig.
Welke kennis heb je nodig?
Domotica, oproepsystemen, alarmmanagement, netwerken en telecom. Een breed assortiment, dus we snappen het als je niet van alles kennis hebt. Hier een greep uit de door ons gebruikte technieken. Sluit een deel aan bij je kennis en ervaring en heb je geen allergie voor het andere deel. Dan kunnen we wat ons betreft het gesprek aangaan.
 • telefooncentrale Mitel
 • MDM oplossingen voor Android en IOS Soti
 • Microsoft Azure, Windows Server, Office 365
 • domotica
 • verpleegoproepsystemen van CLB, Ascom en Avics
 • GPS systemen

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken?
Neem contact op met Mylène Janssen (teamleider) via telefoonnummer 06-22116915.
Wil je meer informatie over de procedure of over de organisatie? Onze recruiter Karin Ronckers vertelt je graag meer. Je kunt haar bereiken via karin.ronckers@dezorggroep.nl.
Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.