Koraal zoekt een

ICT Specialist

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
De inzet van ICT hulpmiddelen wordt in de zorg- en onderwijssector steeds belangrijker. De scope van de ICT teams omvat, naast de zorg- en onderwijsapplicaties, domotica, zorgtechnologie, e-health en digitaal lesgeven. Voor Interne Dienstverlening zoeken we een ICT Specialist. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de ICT-infrastructuur binnen een complexe en interessante omgeving.

Over de functie

De ICT Specialist beheert de technisch complexe (hybride) netwerkomgeving met als aandachtsgebieden Microsoft (Office 365 / Azure / SharePoint), Connectivity en Security. Vanuit jouw aandachtsgebied draag je bij aan een consistente totaalomgeving met regievoering over taken en diverse leveranciers met verschillende platforms. Je ondersteunt de zorg- en onderwijsmedewerkers in het toepassen van de ICT diensten en middelen, waarbij de praktijkervaring continue vertaald wordt naar mogelijke verbeteringen in onze producten en diensten. Zo ligt ook het technisch applicatiebeheer bij jou.

Vanuit jouw kennis en expertise bied je ondersteuning en adviseer je bij het opstellen van de (meer)jaarplannen/begrotingen. Je onderzoekt toepasbaarheid van nieuwe producten of technieken en participeert in veranderprojecten door het deelnemen aan (of leiden van) projectgroepen. Natuurlijk bied je ondersteuning en adviseer je de Teamleider en Manager over ICT- architectuur en -beleid.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een super gemotiveerd team! De lijnen zijn kort, de werksfeer is prettig en wij begrijpen dat onze medewerkers het verschil maken.
 • De functie is voor onbepaalde tijd.
 • Salariëring volgens CAO Gehandicaptenzorg FWG 60, max €4.799 bruto/maand bij een fulltime dienstverband.
 • Werkdagen in overleg, gemiddeld 36 uur per week.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, met o.a. een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering (8,33%) en meerkeuze arbeidsvoorwaarden/werkkostenregeling
 • De standplaats is Sittard, maar de functie vraagt de bereidheid om te reizen naar andere locaties als de werkzaamheden dat vragen. Natuurlijk zijn er ruime mogelijkheden om hybride te werken: vanuit thuis en kantoor.

Wie zoeken wij?


Een enthousiaste en bevlogen collega die makkelijk de verbinding maakt en samen met het team werkt aan de gestelde doelen! Je kunt je energie kwijt in het behalen van de hogere bedrijfsdoelen en waarborgt dit in je werkzaamheden. Daarbij neem je eigen verantwoordelijkheid en toon je initiatief. Communicatief ben je sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Klantgerichtheid staat voorop, je bent creatief in het vinden van oplossingen en denkt graag mee!


Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een relevante ICT-opleiding op minimaal HBO-niveau, aangevuld met specialistische opleidingen.
 • Je hebt op techniek (ruime) ervaring met AD, Exchange, Office365 / Azure / SharePoint, Windows server 2008-2019, Connectivity; LAN, WAN, Internet en je bent gecertificeerd op het vlak van Citrix en Microsoft.
 • Werkervaring met CISCO-producten is een pré, evenals werkervaring met clouddiensten.
 • Je beschikt over het vermogen om (complexe) problematiek in een juiste balans (tijd, geld, kwaliteit) in structurele oplossingen om te zetten.
 • Je regisseert, regelt en stuurt op resultaat, binnen een collegiale sfeer.
 • Je bent bereid om mee te draaien in bereikbaarheidsdienst.
 • Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs.

Over Koraal


Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen, leerlingen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners. Op dit moment werken bij Koraal bijna 4000 professionals samen aan deze ambitie.

Meer informatie

Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste. Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Reageren

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij ontvangen graag je CV en motivatie.