DeSeizoenen zoekt een

Individueel Persoonlijk begeleider - Avalon Boven

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor!

Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte op basis vanuit onze antroposofische visie centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Waar ga je werken en wat vragen we van jou?

Je wordt Persoonlijk begeleider van één cliënt waarbij sprake is van complex gedrag, NAH en er momenteel een 1-1 begeleiding wordt geboden.
Er is geen sprake van ADL zorg maar met name een begeleidingsvraagstuk op het kaderen- & structureren v.d. dag.

Er is sprake van lange diensten waarbij er veel ruimte is om je creativiteit- & inzichten in te zetten t.b.v. het ‘normaliseren’ v.d. begeleidingsintensiteit. Om weer een perspectief te creëren.

Harde functie eis:
  • Opleiding binnen Zorg en Welzijn op niveau 4 of 5.

We zoeken wel iemand die stevig in zijn schoenen staat en van aanpakken weet. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie waarbij je in staat bent om goed te observeren. Je hebt ervaring in het realiseren van ondersteuningsplannen en ben in staat om effectief en met beleid schakelen tussen bewoner, gedragskundige, collega’s en ouders/vertegenwoordigers. Nat

Wat bieden wij:
  • Contract uren tussen de 28 en 36 uur mogelijk.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 45 (tussen de 2.605,00 en 3.640,00 op basis van FT).
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Bronlaak is een van die unieke woon- en werkgemeenschappen voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op Bronlaak de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zo’n warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

Enthousiast geworden?

Wanneer je interesse hebt, bel dan gerust eens met Ankie van Ansem op 06-82568466 en wil je graag meer informatie en een gevoel met de locatie krijgen dan plannen we een open gesprek in onder het genot van een kopje koffie en de door bewoners eigengemaakte appeltaart.