Daelzicht zoekt een

Informatie Adviseur

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Zoek jij een uitdagende functie in de informatisering bij een zorgorganisatie die voortdurend in ontwikkeling is? Wil jij graag aan de slag in een rol waarbij je een grote bijdrage kan leveren aan de doorontwikkeling van de informatievoorziening en de bijbehorende dienstverlening? En wil je werken in een organisatie die ambitieuze stappen gaat zetten op het gebied van innovatie en digitalisering? Lees dan verder!

Bij onze afdeling Informatisering op ons kantoor in Heel (Midden-Limburg) hebben wij een vacature voor:

Informatie Adviseur
36 uur p.w., FWG60


Afdeling automatisering
 

De afdeling Informatisering is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, het in samenhang aanbieden van goed functionerende technologieën en informatie-oplossingen die naadloos aansluiten op de processen in zorg en ondersteuning. Informatisering gaat over netwerk/wifi, telefonie, werkplek, zorgtechnologie, applicaties, informatie, data, informatieveiligheid en digivaardigheid. De afdeling beschikt over een eigen servicedesk.

Als afdeling automatisering hebben we een regierol en werken we samen met onze leveranciers. Als informatie adviseur ga je aan de slag in een team met servicedeskmedewerkers, werkplekbeheerders, functioneel beheerders, projectleiders, een collega-informatieadviseur, een servicedelivery manager, een solution architect en een manager informatisering. Het gezamenlijke doel is om de medewerker zo te faciliteren dat hij zo goed mogelijk zorg kan bieden aan de cliënten.

We zijn op zoek naar een tweede informatie adviseur. Daarbij zoeken we een nieuwe collega die zich gaat richten op de doorontwikkeling van de informatiseringsdiensten voor de ondersteunende diensten binnen Daelzicht.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met het realiseren van de informatiseringsstrategie en de projecten die hieruit voortvloeien. Dit doe je samen met collega's bij informatisering. Je denkt en werkt vanuit architectuur en je hebt daarbij oog voor samenhang in de breedste zin van het woord. Je realiseert je dat samenwerking essentieel is in het bereiken van het resultaat voor de medewerker, de client en de organisatie. Stakeholdermanagement is je daarbij niet vreemd. Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt voor de organisatie als het gaat om tactische informatievraagstukken voor de ondersteunende diensten.

Informatievraagstukken starten met een gedegen analyse van de informatieprocessen, gericht op verbetering en innovatie, om daarna op zoek te gaan naar oplossingen voor het vraagstuk. Je brengt jouw kennis in op het gebied van informatiemanagement en je schakelt tijdig met je collega’s op de afdeling en de stakeholders in en buiten de organisatie.

Je participeert in projecten van idee tot nazorg. Je kan afhankelijk van je ervaring en complexiteit van een project de rol van projectleider, projectcoördinator of adviseur vervullen. Voor de interne klant ben je de spil in informatiseringsprojecten. Samen met de interne opdrachtgever geef je de inhoud en scope van het project vorm. Indien nodig help je bij de juiste vraagstelling. Je bent je bewust dat er altijd een relatie is met andere (toekomstige) projecten en je bent in staat oplossingen te plaatsen in het data- en applicatielandschap. Daarbij heb je ook oog voor de budgettaire component.

Wij vragen

 • Een afgeronde relevante opleiding op HBO- of academische niveau, bijvoorbeeld bedrijfskunde of informatiemanagement
 • Kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement en kennis van HR, financiële en/of facilitaire processen.
 • Een proactieve houding, van waar uit je actief meedenkt, adviseert en verbetervoorstellen doet
 • Visie op informatiemanagement
 • Het vermogen om binnen een organisatie te kunnen verbinden en samenwerken op elk niveau
 • Actuele kennis van ontwikkelingen in de markt en van relevante wet- en regelgeving
 • Een systematisch en analytisch denkvermogen
 • Het vermogen om in en vanuit processen te denken
 • Een goed plan- en organisatievermogen

Daarnaast heb je de volgende competenties:

 • Organisatiesensitief, collegiaal en professioneel
 • Communicatief zeer vaardig
 • Accuraat, gestructureerd en stressbestendig
 • Klant- en oplossingsgericht

Dit bieden wij

 • Een uitdagende en ontwikkelingsgerichte functie met impact
 • Een salaris tussen € 3.374,- en € 4.905,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een fulltime inzet (de functie is ingeschaald in FWG 60 conform CAO Gehandicaptenzorg)
 • Een jaarcontract met de intentie om dit te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd
 • Naast 144 vakantie uren ook nog 57 extra vakantie uren (PBL uren) o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding woon-werk verkeer en voor eventuele dienstreizen
 • Pensioenregeling bij PFZW (Pensioenfonds Zorg & Welzijn), inclusief partner- en wezenpensioen
 • Een Fietsplan
 • Laptop en telefoon
 • De mogelijkheid om hybride te werken
 • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Wil je meer informatie over de procedure of Daelzicht als werkgever? Neem dan contact op met Sven Dekkers (Recruiter), via 06-11129439. Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het team Informatisering? Neem dan contact op met Eugenie van Oosterhout (Manager Informatisering) via 06-51466141.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure en bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.