De Zorggroep zoekt een

Informatieadviseur

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg, Overige, Ouderenzorg

Zoek je een baan waarbij jouw werk er toe doet? Houd je van een uitdaging? Vind je werken in dynamische projecten en complexe adviestrajecten boeiend? Beschik je over vaardigheden om hier sturing aan te geven? Kun je goed structureren en verbinden?  Vind je het doorvragen naar de juiste vraag leuk en denk je graag mee bij het zoeken naar passende oplossingen, waardoor de zorg voor veel van de ouderen in de regio Midden- en Noord Limburg verbetert? Dan bieden wij jou graag de kans om te werken in een rol die ruimte geeft voor eigen initiatieven!

Wat ga je doen?
Je adviseert en ondersteunt, in samenwerking met andere adviseurs van verschillende disciplines,  o.a. het lijnmanagement en projectleiders van De Zorggroep op het gebied van o.a. bedrijfsprocessen, informatiesystemen en informatievoorziening. Je (bege)leidt adviestrajecten of hebt de leiding bij verbetering en ontwikkeling van processen. Je analyseert bedrijfsprocessen. Dit alles doe je in een dynamische organisatie binnen een team van enthousiaste adviseurs. Hierbij is een goede verbinding met onze medewerkers in de zorg, hun management en ondersteuning van groot belang. 

Wie ben jij?
Vastberaden, geduldig en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je bent leergierig, in staat om systematisch te werken, bent adviesvaardig en je kunt omgaan met afwijkende en soms tegengestelde belangen en meningen. Daarnaast ben je een echte teamspeler en beschik je over een gezonde portie humor!

Verder belangrijk:

  • hbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een opleiding richting bijvoorbeeld bedrijfskunde of informatiemanagement; 
  • Minimaal een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Heb je deze ervaring opgedaan binnen een zorgorganisatie, dan is dat een groot voordeel; 
  • Affiniteit met dataprocessen en AVG;
  • Affiniteit met USM, ITIL en BISL is een pré; 
  • Ervaring met  BPM, BPR, Lean is een pré.  

Heb je nog geen of maar weinig ervaring, maar heb je wel een relevante opleiding afgerond, zoals bijvoorbeeld hbo Informatiemanagement, dan ben je nog steeds van harte welkom om te solliciteren. Als jij de juiste attitude hebt, kunnen wij jou de rest leren.

Voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag vereist.  

Hoe wij zorgen voor jou
Wij bieden een full time dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met een contractomvang van gemiddeld 36 uur per week. Met de intentie om hierna over te gaan tot een vast dienstverband.  Aanvang: zo spoedig mogelijk. Als informatieadviseur word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 55 met een salaris van maximaal € 4.161,91 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. 

In mei ontvang je 8% vakantiegeld en in november krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 237,4 verlofuren per jaar en zolang je niet bovenin in de schaal zit, ga je elk jaar een trede omhoog binnen je functieschaal.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma. 

Informatie 
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met John Schulpen, Manager ICT, op telefoonnummer 06-443 492 95. Voor vragen over de procedure en de organisatie, kun je contact opnemen met Fehim Nizam, Recruitment Adviseur, op nummer 06-12064665. 

De Zorggroep
De Zorggroep is met ruim 5000 medewerkers een van de grootste werkgevers van Limburg. Door het brede pakket aan dienstverlening en de verscheidenheid aan applicaties en systemen zijn de informatiestromen zeer divers. De Zorggroep gaat mee met haar tijd en is op dit moment bezig met een sterke vernieuwing op het gebied van informatievoorziening.  De afdeling ICT, waar de informatieadviseurs onderdeel van uitmaken, vervult hierbij een  belangrijke rol.  De afdeling ICT bestaat uit een enthousiast team van o.a. applicatie- experts, portefeuillehouders en informatieadviseurs. 

In alle bedrijfsonderdelen staat de zorg voor de cliënten centraal. Als medewerker van de ondersteunende dienst werk je niet dagelijks direct samen met de cliënten. Het is echter wel noodzakelijk om altijd het belang van de cliënt te overwegen. Professionele verantwoordelijkheid vinden we belangrijk binnen de Zorggroep. Er is dan ook veel ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigenaarschap en verantwoordelijkheid.  

 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.