De Zorggroep zoekt een

Informatieadviseur

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Heeft de AVG voor jou geen geheimen meer en vind je het leuk om een rol te spelen in mooie projecten en adviestrajecten? Is het voor jou een uitdaging om te verbinden en zorg jij ervoor dat je altijd de vraag achter de vraag achterhaalt? Aarzel dan niet om verder te lezen!

Wat ga je doen?
Je adviseert en ondersteunt, in samenwerking met andere adviseurs van verschillende disciplines, o.a. het lijnmanagement en projectleiders van De Zorggroep op het gebied van bedrijfsprocessen, informatiesystemen en informatievoorziening. Je (bege)leidt adviestrajecten of hebt de leiding bij verbetering en ontwikkeling van processen en projecten. Je analyseert bedrijfsprocessen. Dit alles doe je in een dynamische organisatie met veel ambities binnen een team van enthousiaste adviseurs. Hierbij is een goede verbinding met onze medewerkers in de zorg, hun management en ondersteuning van groot belang.

Hoe wij zorgen voor jou
Wij bieden een full time dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met een contractomvang van gemiddeld 36 uur per week. Met de intentie om hierna over te gaan tot een vast dienstverband. Aanvang: zo spoedig mogelijk. Als informatieadviseur word je op basis van je ervaring ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 50/55 met een salaris van maximaal € 3.818,87/€ 4.286,78 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Deze bedragen zijn gebaseerd op de CAO VVT 2019-2021, de salarissen betreffende CAO VVT 2022-2023 zijn nog niet bekend.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Wie ben jij?
Vastberaden, geduldig en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je bent leergierig, in staat om systematisch te werken, bent adviesvaardig en je kunt omgaan met uiteenlopende en soms tegengestelde belangen en meningen. Daarnaast ben je een echte teamspeler en beschik je over een gezonde portie humor!

Verder belangrijk:

  • Tenminste HBO werk- en denkniveau op het gebied van b.v. bedrijfskunde, ICT of informatiemanagement;
  • Relevante werkervaring is een pré (bij gebrek aan relevante werkervaring behoort een traineeship tot de mogelijkheden);
  • Kennis en ervaring met informatiemanagement;
  • Kennis en ervaring in de rol van projectleider en Scrum is een pré;
  • Affiniteit met AVG en informatieveiligheid;
  • Affiniteit met USM en service management;
  • Ervaring met BPM en Lean.

Voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag vereist.

Informatie 
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met John Schulpen, Manager ICT, via john.schulpen@dezorggroep.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Melanie Knoups, Recruitment Adviseur, via melanie.knoups@dezorggroep.nl.

Over De Zorggroep
De Zorggroep is met bijna 6000 medewerkers een van de grootste werkgevers van Limburg. Door het brede pakket aan dienstverlening en de verscheidenheid aan applicaties en systemen zijn de informatiestromen zeer divers. De Zorggroep gaat mee met haar tijd en is op dit moment bezig met een sterke vernieuwing op het gebied van informatievoorziening en innovatie. De afdeling ICT, waar de informatieadviseurs onderdeel van uitmaken, vervult hierbij een belangrijke rol. De afdeling ICT bestaat uit een enthousiast team van o.a. applicatie-experts, portefeuillehouders, bedrijfsbureau en informatieadviseurs.
In alle bedrijfsonderdelen staat de zorg voor de cliënten centraal. Als medewerker van de ondersteunende dienst werk je niet dagelijks direct samen met de cliënten. Het is echter wel noodzakelijk om altijd de toegevoegde voor de cliënten en onze medewerkers in ogenschouw te nemen. Professionele verantwoordelijkheid vinden we belangrijk binnen de Zorggroep. Er is dan ook veel ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigenaarschap en verantwoordelijkheid.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.