De Zorggroep zoekt een

Informatieadviseur (zorgcommunicatietechnologie en telefonie)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Klaar voor werk met impact? Ben jij resultaatgericht, technisch onderlegd en leergierig? Krijg je er energie van om bij te dragen aan het optimaal functioneren van technische installaties en processen in de zorg? Lees dan verder!
Wat ga je doen?
Als Adviseur informatisering ben je gericht op het voorbereiden, opzetten en leiden van organisatie brede, technische projecten op het gebied van zorgcommunicatietechnologie en telefonie. Je leidt deze projecten binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie, zodat de geformuleerde doelstellingen worden gerealiseerd. Van initiatie tot nazorgfase ben je verantwoordelijk voor jouw projecten. Je zorgt voor ondersteuning en begeleiding bij het opstellen van een businesscase en programma van eisen en wensen, en zorgt ervoor dat het projectplan wordt opgesteld. De scope van je projecten is afwisselend! Van projecten op het gebied van zorg- en verpleegoproepsystemen, telefonie- en netwerkinstallaties tot innovaties van bestaande systemen. Hierbij sla jij de brug tussen gebouw gebonden techniek en ICT en ben jij de drijvende kracht om De Zorggroep verder te ontwikkelen op dit vlak.
Je staat in contact met externe adviseurs en leveranciers en geeft, gevraagd én ongevraagd, advies over trends en ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologie, domotica en automatisering. Je blijft steeds navigeren tussen de voortgang in tijd, geld, kwaliteit, scope en risico van projecten. Kunnen er zaken beter? Dan ga je daar mee aan de slag! Als het project is opgeleverd zorg je voor een goede overdracht in de organisatie. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verbinding van het facilitair bedrijf met de zorg en overige ondersteunende diensten zoals ICT, Vastgoed en projectleiders Bouw en Huisvesting. Met jouw werk draag je bij aan de goede zorg die jouw collega's leveren, daar krijg je toch energie van?
Hoe zorgen wij voor jou?
Als Adviseur Informatisering schalen wij je in op basis van de cao VVT, FWG 55 met een salaris van maximaal €4.286,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt per direct van start in een dienstverband voor bepaalde tijd (jaarcontract) voor gemiddeld 36 uur per week. De arbeidsduur en indeling van de werktijden worden flexibel en in onderling overleg geregeld.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Informatieadviseur?
Je bent resultaatgericht, flexibel, beschikt over overtuigingskracht, neemt initiatief en denkt in passende adequate en (innovatieve) oplossingen, ook als deze niet voor de hand liggen. Verder werk en denk je klantgericht en heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ook ben je een leuke collega, en draag jij je steentje bij aan een positieve werksfeer!
Verder belangrijk:
  • Hbo-opleiding in techniek en/of bedrijfskunde (bijv. electrical engineering, elektrotechniek, ICT, industriële automatisering, informatica, mechatronica, werktuigbouwkunde of gelijkwaardig)
  • Minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare functie, ervaring in projectmanagement
  • Relevante wet- en regelgeving? Geen probleem! Jij bent op de hoogte en weet wat er speelt

Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden? We ontvangen graag je sollicitatie! Heb je eerst nog een paar vragen? Neem dan contact op met Sharon Lubbers, recruitment adviseur via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .