Radar zoekt een

Inkoper

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Maastricht Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg

Lever jij als inkoper zowel gevraagd als ongevraagd advies en weet jij belangrijke acties te initiëren? Dan is onze afdeling Facilitaire zaken de perfecte plek voor jou!

Je werkt als inkoper vanuit de afdeling Facilitaire zaken. Je leidt zelfstandig inkooptrajecten en weet hierin belangrijke acties te initiëren. Daarbij lever je gevraagd en ongevraagd advies en bent in staat procesmatig een kartrekkersrol te vervullen.

Contractmanagement is een integraal onderdeel binnen jouw functie. Je weet een netwerk op te zetten en te onderhouden. Kortom de verbindende factor tussen interne vragen, leveranciers, partners en externe deskundige.

Je werkzaamheden in hoofdlijnen zijn het brengen van advies en bijdragen en oplossen van inkoopvraagstukken, helpen bij het realiseren van de wensen en behoeften vanuit de zorg en ondersteunende diensten en dit vertalen naar inkoopstrategieën, je begeleidt aanbestedingen en houdt daarna de uit de overeenkomst voortkomende contractverplichtingen in het oog, je ontwikkeld samen met je collega’s kennisopbouw, borging, toepasbaarheid van technieken en beheersing van de werkprocessen en werkverdeling als ook de kwaliteit binnen het inkoopproces.

 

Wat breng je mee

  • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig inkoper is een pré;
  • Je bent in het bezit van Nive 1 en Nive 2;
  • Je beschikt over goede gespreks- en adviesvaardigheden en bent doelgericht;
  • Loyaliteit en ambitie;
  • Je bent analytisch onderlegt en bent prima in staat om zelfstandig te werken;
  • Ervaring in het monitoren en (bij)sturen van te behalen resultaten;
  • Commerciële ervaring is een pré.

 

Hoe zorgen wij voor jou

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch
Het betreft een dienstverband voor circa 32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 55 Ingangsdatum in overleg.

 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Robert Cox, Manager facilitaire zaken , via r.cox@radar.org of 06-46756713.