Daelzicht zoekt een

Inkoper (gehandicaptenzorg)

Dienstverband

32-6 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij als inkopen aan de slag binnen de (gehandicapten)zorg? Vind jij het belangrijk om met jouw kennis en kunde op het gebied van inkoop bij te dragen aan kwalitatief goede zorg en deze voor de toekomst te borgen door uitvoering te geven aan het inkoopbeleid en het goed adviseren van de organisatie omtrent inkoopvraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze organisatie (standplaats Heel, hybride werken mogelijk) zijn wij op zoek naar een:

Inkoper
32-36 uur, vast contract, FWG55


Zo ziet jouw baan eruit

Als inkoper ben jij de adviseur omtrent inkoopvraagstukken. Daarnaast ga jij aan de slag met het opzetten en regisseren van (organisatiebrede) inkooptrajecten, contractbeheer, het afsluiten van inkoopovereenkomsten, het mede ontwikkelen van beleid en initiëren en implementeren van innovaties met betrekking tot inkoop. Dankzij jou halen we onze doelstellingen op het gebied van kwantitatieve en kwalitatieve inkoop en lever jij daarmee jouw bijdrage aan de zorg voor onze bewoners. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s bij het werken met ERP-/inkoopsystemen.

Je werkt vanuit algemeen inkoopbeleid en –uitgangspunten, procedures en doelstellingen, en past deze toe in de organisatie. Je specificeert, selecteert en contracteert leveranciers ten behoeve van het verwerven van gebruiks-, verbruiks- en investeringsgoederen en diensten. Je weet de collega’s om je heen, bewust te maken van het feit dat een effectieve inkoopstrategie bijdraagt aan de organisatiedoelen.

Als inkoper ga je niet alleen bijdragen aan een positief bedrijfsresultaat, maar ook aan het verlenen van kwalitatieve zorg. Door jouw inzet worden onze cliënten en medewerker ontzorgd, want zij weten dat het meest optimale aanbod voor hen is ingekocht.

De afdeling

De afdeling huisvesting, facilitair en inkoop levert een belangrijke bijdrage aan de bestaande huisvesting en de nieuwbouwprojecten van Daelzicht en dragen daarmee iedere dag weer bij aan een mooi, duurzame en fijne woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers. De afdeling inkoop is verantwoordelijk voor de strategische, tactische en operationele inkoop.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 55 (CAO gehandicaptenzorg) tussen € 2938,- en € 4304,- bruto per maand op basis van 36 uur. Per 1 mei 2023 is deze inschaling tussen de € 3032,- en € 4442,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast contract op basis van 36 uur in de functie van Inkoper.
  • Naast het bovengenoemde salaris ontvang je ook vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook ontvang je een laptop en telefoon in bruikleen en is het mogelijk om thuis te werken (incl. thuiswerkvergoeding).
  • Een uitdagende functie binnen een omgeving waarin je echt aan de slag kunt met je eigen ontwikkeling.

Herken jij jezelf hierin?

  • In het bezit van een vakgerichte inkoopopleiding op HBO niveau, bij voorkeur aangevuld met NEVI 2 of vergelijkbaar.
  • Je hebt kennis van en ervaring met advisering op het gebied van het inkoopproces aangevuld met kennis van productnormen en wet- en regelgeving.
  • Je analyseert zelfstandig inkoopvraagstukken en stelt betrokkenen in staat om de juiste inkoopbeslissingen te nemen.
  • Je toont initiatief bij het signaleren en oppakken van verbeterpunten en knelpunten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en bezit de overtuigingskracht om leidinggevenden mee te nemen in voorgestelde verbeterpunten.
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig .

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Sven Dekkers, recruiter, via telefoonnummer 0611129439.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg. Het gaat hierbij om een voorlopig profiel in afwachting van het nieuwe functiehuis voor ondersteunende diensten binnen Daelzicht.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.