Mutsaersstichting zoekt een

Inkoper (Medior)

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief. 

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.  

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste en daadkrachtige:  

Inkoper (Medior) 

32 - 36 uren per week 

Onze kernwaarden ondernemerschap, zelf organiseren, trots op eigen werk, aanspreekbaarheid en samenwerking sluiten aan bij de persoonlijkheid van de inkoper. Ben jij de enthousiaste inkoper die een actieve bijdrage wil leveren aan het  inkoopproces zoals dit binnen onze organisatie is vormgegeven?  Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de tactische inkooptrajecten. Samen met een inkoopadviseur, inkoopmedewerker en contractbeheerder adviseren en begeleiden jullie de organisatie op inkoopgebied.  Je bent binnen ons serviceplatform werkzaam binnen het inkoopteam  en voert van daaruit samen met je collega’s werkzaamheden uit voor het gehele concern of specifieke onderdelen daarvan.  Dit omvat o.a. Mutsaersstichting, Buro Maks, Hoeve de Kaolder, Psychologenpraktijk Oog, ZorgOkee, Grijp het Leven en Hai-5.  

 Wat ga je doen? 

 • Je denkt mee met je collega  en weet de eisen en wensen om te zetten in offerteaanvragen. Je neemt je collega’s mee in het inkoopproces, onderhoudt contact over het verloop en bent verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces;  

 • Je doet financiële besparingsvoorstellen;  

 • Je volgt marktontwikkelingen, informeert collega's hierover en gebruikt deze informatie voor offerte aanvragen;  

 • Je beoordeelt, in het kader van de kwaliteitsborging ISO, samen met de contractmanagers leveranciers en legt de bevindingen vast. Waar nodig onderneem je gepaste actie.   

 • Je bent sparringpartner voor je collega op inkoopgebied en je draagt bij aan de verdere professionalisering van het gehele inkoopproces. Het is jouw missie om ervoor te zorgen dat er doelmatig kan worden ingekocht en de klant tevreden is over de begeleiding en uitvoering van het gehele proces.  

Wie zoeken wij? 

 • Je hebt kennis van inkoopprocedures en de juridische aspecten die hieraan verbonden zijn.  

 • Je beschikt over overtuigingskracht, weet weerstanden te overwinnen, kunt mensen enthousiasmeren en je kunt goed samenwerken.  

 • Je bent creatief in je werkwijze en weet daarmee goede resultaten te behalen. Je bent aanspreekbaar op die resultaten.  

 • Je weet je mondeling en schriftelijk goed uit te drukken. Daarnaast gaat het je makkelijk af om hoofd- en bijzaken te onderscheiden en op basis hiervan een gewogen oordeel en advies te vormen.  

 • Je bent iemand die makkelijk contacten onderhoudt met diverse belanghebbenden, kunt op verschillende niveaus schakelen en bent in staat te verbinden.  

 • Je hebt analytische vaardigheden, kunt goed plannen en organiseren en hebt een probleemoplossend vermogen. Als persoon ben je een netwerker, proactief, klantgericht, omgevingsbewust, politiek sensitief en toon je eigenaarschap.  

 • Relevante, afgeronde HBO opleiding aangevuld met minimaal Nevi 1 of gelijkwaardig;  

 • Ervaring met Purchase2Pay is gewenst;  

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. 

Wat kan je van ons verwachten? 

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen ideeën. De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn overeenkomstig aan de cao- GGZ , (schaal 55, € 3310 - € 4381). We bieden een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering,  een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. In overleg en indien de situatie het toelaat, is er ruimte voor hybride werken.   Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).  

Wil je meer weten? 

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Hans de Krijger, Inkoopadviseur (06-22268490) op dinsdag en woensdag en voor overige vragen met Marjan Engels, HR Adviseur (06-82845932). 

Meteen solliciteren? 

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 22-72 naar 

sollicitatie@mutsaersstichting.nl.