Livestream Tommie in de zorg

Tommie Niessen is sinds 2010 werkzaam in de zorg waarin hij zich vooral richt op wijkzorg en palliatieve zorg. Tijdens een unieke livestream van Zorgnet Limburg neemt Tommie je mee in de wereld van werken en leren in zorg en welzijn.

Livestream 'Tommie in de zorg': woensdag 3 november 19.30 - 20.30 uur!

“Vaak denk je bij zorg aan mensen die werkzaam zijn in deze sector. Maar ik denk dat deze gedachte de lading niet dekt. Want hoe jong of oud iemand ook is, ieder mens zorgt op een bepaalde manier voor een ander. Jij ook. Waarschijnlijk zorg jij zelfs voor heel veel mensen. Misschien wel zonder dat je dit zelf doorhebt. We zorgen voor elkaar omdat we aanvoelen dat de ander iets nodig heeft. Deze zorg hoeft niet uit grote gebaren te bestaan. Het zijn de kleine dingen die we doen. Soms zijn ze zelfs nauwelijks zichtbaar. En dat is nu juist het mooie aan zorg.”

Vol passie en enthousiasme inspireert hij tijdens de livestream op woensdag 3 november van 19.30 - 20.30 uur met persoonlijke verhalen en verrassende ervaringen uit eerste hand. Na afloop heb je gegarandeerd een realistischer en vooral positiever beeld van de zorg! Mis het niet en meld je aan.

Onder alle aanmeldingen verloten wij 5 boeken van 'Tommie in de zorg'!