Maastricht UMC+ zoekt een

Intensive Care verpleegkundige

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Bouw jij met ons mee aan de IC van de toekomst? Onze IC is volop in ontwikkeling. Wij zijn continue in beweging en aan het innoveren met als doel de IC 2.0! Wij zoeken proactieve en enthousiaste IC-verpleegkundigen die mee willen denken, maar vooral: mee willen doen!

Innovatie, onderzoek en onderwijs zijn de drie speerpunten op onze afdeling. Als IC-verpleegkundige werk je samen met zorgassistenten, IC verpleegkundigen in opleiding en afdelingssecretaresses, zodat jij je voor 100% kan bezighouden met jouw IC-taken. Samen met jou kijken we kritisch naar onze processen en de manier van werken, jouw ideeën horen we daarbij graag! Je krijgt de vrijheid om nieuwe ideeën in te brengen en uit te voeren. Geen “ja, maar..”, maar doen! Alles is bespreekbaar. Bij ons krijg je dan ook volop de kans om je te ontplooien en ontwikkelen.

Ga jij de uitdaging met ons aan op weg naar een toekomstbestendige IC? Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat vragen wij van jou?
Je hebt de opleiding tot IC-verpleegkundige afgerond.

De patiënt is voor jou prioriteit nummer één! Collegialiteit en teamgeest staan bij jou daarom voorop; intensieve zorg verlenen is teamwork! Je durft over grenzen heen te kijken en maakt verbinding met collega’s van andere teams. Jij weet van aanpakken en gaat een uitdaging graag aan. Je denkt actief mee over de ontwikkelingen en hebt een innerlijke drive om er samen een succes van te maken.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Met haar ruim 7.500 medewerkers behoort het Maastricht UMC+ tot de grootste werkgevers in Limburg terwijl haar onderzoeken, haar kwaliteit van zorg en het onderwijs vermaard zijn over de hele wereld. In die omgeving liggen voortdurend kansen voor al diegenen die samen met ons willen excelleren.

Het MUMC+ is één van 8 academische ziekenhuizen in Nederland. De Intensive Care van het MUMC+ is verdeeld over 5 afdelingen, waarvan 4 Volwassenen IC’s met 31 bedden verdeeld over vier afdelingen. Het doel is om te groeien naar 38 bedden.

Vanwege de academische taak van ons ziekenhuis kom je heel wat ziektebeelden tegen die je niet ziet op een andere IC. Dit betekent dat er op onze afdeling veel patiënten komen met zeer gecompliceerde en zeer ernstige ziekten, bij wie tegelijkertijd meerdere vitale functies verstoord kunnen zijn. Dagelijks hebben we met grote uitdagingen te maken.

Nieuwe behandelwijzen en apparatuur zie je bij ons voor het eerst. Innovatie is de standaard. Zo is onze IC uitgerust met ECMO/ECLS voor hart en/of longfalen.

Arbeidsovereenkomst
De arbeidsovereenkomst wordt op grond van artikel 2.3 van de Cao umc voor onbepaalde tijd aangegaan. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring en/of je extra taken gaat uitvoeren wordt je ingepast in schaal 9aM of 9M.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd op deze vacature, vragen we je vriendelijk om niet opnieuw te reageren.

Als deze baan je interesseert, nodigen we je uit om zo spoedig mogelijk te solliciteren.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.