Maastricht UMC+ zoekt een

IT Specialist Werkplek

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als Systeembeheerder werkplek ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen, het onderhouden en het beheer van de verschillende type werkplekken binnen het MUMC+. Jij zorgt ervoor dat de werkplek van 7500 medewerkers up and running blijft! Je adviseert en ondersteunt de applicatiebeheerders en ontwikkelaars ten aanzien van de technische aspecten van de werkplek, mobile devices en randapparatuur. Uiteraard zorg je ook voor een up-to-date documentatie.

Je werkt in een moderne, state-of-the-art omgeving waar gewerkt wordt aan nieuwe moderne ontwikkelingen. We zijn continue bezig met het doorvoeren van verbeteringen en het blijven vernieuwen. Er worden iedere keer nieuwe functionaliteiten toegevoegd zodat de werkplek optimaal en aantrekkelijk blijft voor de gebruiker. Je krijgt een grote eigen verantwoordelijkheid en de vrije hand om mee te denken over deze vernieuwingen en de implementatie hiervan. Momenteel loopt er een project waarbij het gehele werkplekconcept wordt herzien, veranderd en vernieuwd. Als IT specialist draag jij je steentje bij aan de verdere ontwikkeling van de toekomstige werkplekconcepten!

Niet alleen het blijven ontwikkelen van onze omgeving vinden we belangrijk, jouw ontwikkeling is minstens zo belangrijk voor ons! Wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw ontwikkeling, bijvoorbeeld door de mogelijkheden van het volgen van een cursus of opleiding, maar ook door het geven van constructieve feedback. Ook zijn er tal van doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een IT Specialist met minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van werkplekken en je beschikt over een sterk analytisch vermogen en een resultaatgerichte houding. Daarnaast beschik je over communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en heb je een servicegerichte instelling. Je bent in staat om snel en klantgericht de vraagstelling van de gebruiker te doorgronden. Je bent een echte teamplayer maar kunt ook zelfstandig goed functioneren.
Je bent pro-actief en denkt mee hoe processen en werkwijzen vereenvoudigd of aangepast kunnen worden, met als doel om de klantwaarde te vergroten.

Verder verwachten we van je dat je beschikt over:
 • Een afgeronde MBO/HBO Informatica opleiding;
 • Kennis en ervaring met Windows 7, Windows 10, Server 2012/2016 en RDS;
 • Kennis en ervaring met VMware Horizon View;
 • Kennis en ervaring met centraal beheer van Mobile Devices (Airwatch);
 • Kennis en ervaring met User-environment tools (AppSense/Ivanti);
 • Kennis en ervaring met software distributie methodes (Ivanti/Zenworks);
 • Kennis en ervaring met Dell Wyse Management Suite;
 • Kennis en ervaring met Microsoft Endpoint Configuration Manager;
 • Kennis en ervaring met WSUS en GPO's;
 • Kennis en ervaring met McAfee beveiligingsproducten;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, liefst binnen een grote professionele organisatie.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Het Stafdirectoraat MIT (Medische Instrumentatie en Informatie Technologie) draagt zorg voor zowel het beheer als nieuwe toepassingen op het vlak van IT services en medische apparatuur.

Bij het MUMC+ denk je wellicht niet meteen aan IT. Maar als een van de grootste werkgevers in Zuid-Limburg beschikken wij over een zeer moderne infrastructuur die tot de grootste en uitdagendste behoort in het zuiden van het land.

Binnen MIT zijn wij bezig met het ontwikkelen van een nieuw werkplekconcept, waar wij jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Het team van MIT bestaat uit 235 werknemers, waarbij jij als infrastructuurspecialist gaat samenwerken binnen een team van 60 medewerkers. Binnen dit team werk jij samen met 7 andere collega’s binnen het aandachtsgebied werkplek.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week (werktijden tussen 08.00-17.30 uur) conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

In deze functie zal je in de toekomst ook ingeroosterd worden voor bereikbaarheidsdiensten.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.078,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A09 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.