Maastricht UMC+ zoekt een

IVF Arts/Onderzoeker

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Jouw hoofdwerkzaamheden bestaan uit patiëntenzorg. Je maakt deel uit van het IVF-team, en houdt je bezig met de zorg voor de IVF-patiënten en voert Ivf-behandelingen uit. Ook verricht je uit de patiëntenzorg voortkomende administratieve werkzaamheden. Verder verricht je voor de andere helft van de werkzaamheden wetenschappelijk onderzoek binnen de divisie Voortplantingsgeneeskunde. Het onderzoek zal zich richten op het effect van IVF, en in het bijzonder het kweekmedium gebruikt bij IVF, op de zich ontwikkelende zwangerschap, foetale groei en placenta functie. Bij goed functioneren is er de intentie de aanstelling te verlengen.

Wat vragen wij van jou?
Naast een artsdiploma en een enthousiaste werkhouding toon je volop flexibiliteit en kun je uitstekend samenwerken. We zoeken nadrukkelijk een kandidaat die graag klinisch werk met wetenschappelijk onderzoek wil combineren en daar ook aangetoonde affiniteit mee heeft. Ook kandidaten die geen werkervaring hebben binnen het IVF vakgebied nodigen wij uit te solliciteren.

Voor iedere medewerker die langer dan een jaar in het MUMC+ komt werken geldt dat hij/zij voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
In het MUMC+ worden de IVF behandelingen uitgevoerd door een team waarin verpleegkundigen, IVF-artsen, gynaecologen, analisten en klinisch embryologen nauw samenwerken. De activiteiten binnen de IVF kenmerken zich door intensief patiëntencontact met paren met langdurige vruchtbaarheidsproblematiek.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.615,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A10 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De gesprekken zullen plaatsvinden in de ochtend van 17 juli 2020.