Pactum zoekt een

Jeugdzorgwerker C - Behandelgroep Basisschoolleeftijd – 28-32 uur - Horn, Limburg

Dienstverband

28 - 32 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Horn

Werkvelden

Jeugdzorg

Stichting Pactum is op zoek naar een Jeugdzorgwerker C voor hun kleinschalige behandelgroep de Hazelaar in Horn (Limburg), gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. Je hebt een belangrijke rol in het scheppen van een veilig leefklimaat en het opstellen van hulpverleningsplannen. Pactum zoekt een kartrekker met procesmatige ervaring en innovatief denkvermogen. De baan biedt minimaal 28 en maximaal 32 uur per week.

 

Pactum zoekt een:

Jeugdzorgwerker C - Basisschoolleeftijd

De Hazelaar, Horn (Limburg)

We gaan graag in gesprek welke uren bij jouw situatie passen. Wij bieden minimaal 28 uur en maximaal 32 uur.

 

Op zoek naar een uitdagende baan waarbij je het verschil kunt maken in het leven van kinderen en jongeren? Stichting Pactum is er voor hen die het nodig hebben! Wij bieden passende behandelingen aan en helpen kinderen en gezinnen om positieve groeistappen te zetten. Momenteel zijn wij op zoek naar een Jeugdzorgwerker C voor de Hazelaar in Horn (Limburg), gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd.

 

Wat is de gemengde behandelgroep de Hazelaar?

De Hazelaar is een gemengde behandelgroep met momenteel 6 jeugdigen. Het is een omgeving waar individuele aandacht en maatwerk centraal staan en gestreefd wordt naar een kleinschalige, hybride/partiële verblijfsomgeving. Het team van de Hazelaar bestaat uit jonge professionals en zeer ervaren collega's, die allemaal werken met veel liefde en passie voor de ontwikkeling van de jeugdigen. Als Jeugdzorgwerker C heb jij een belangrijke rol in het scheppen van een veilig pedagogisch leefklimaat, het bespreekbaar maken van gedrag en het opstellen van hulpverleningsplannen. Daarnaast werk je nauw samen met andere betrokken hulpverleners, ouders en het sociale netwerk van de jeugdigen.

 

Wat zoekt Pactum in een Jeugdzorgwerker C voor de Hazelaar?

Wij zijn op zoek naar een echte kartrekker die graag initiatief neemt en communicatief sterk is. Jij bent de veilige en warme volwassene waar onze jeugdigen behoefte aan hebben. Als Jeugdzorgwerker C werk je systemisch en overstijgend, vanuit een helicopterview en de visie van 'Verbindend Gezag'. Je hebt ervaring met procesmatig werken en denkt graag innovatief en oplossingsgericht.

Wij streven met de Hazelaar naar kleinschaligheid en hybride/ partieel verblijf, zodat er meer tijd en ruimte is voor individuele aandacht en maatwerk. Daarom zijn wij op zoek naar een aanvulling in ons team, die dit samen met ons gaat doen. Hierom zoeken wij een échte kartrekker. Jij bent een doorzetter die graag initiatief neemt. Iemand die jouw collega’s aanspreekt en motiveert, ook al ben je ‘nieuw’ in het team. Jij bent daarom communicatief sterk, draagt een duidelijke visie uit en bent goed in staat om samen te werken met ouders en netwerken.

 

Het aantal uren dat je kunt werken bij Pactum op de Hazelaar.

Pactum biedt minimaal 28 en maximaal 32 uur per week, waarbij we graag in gesprek gaan over wat het beste past bij jouw situatie. Ben jij de gemotiveerde en betrokken Jeugdzorgwerker C die wij zoeken? Solliciteer dan nu bij Stichting Pactum en maak het verschil voor kinderen en jongeren die het nodig hebben!

 

Wat vraagt Pactum van een Jeugdzorgwerker C?

 • Je hebt een afgeronde HBO zorg opleiding (zoals SPW, Pedagogiek, SPH, Psychiatrisch Verpleegkunde, Creatieve Therapie of Toegepaste Psychologie) OF een afgerond EVC traject met SKJ registratie;
 • Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring binnen de jeugdzorg;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart en actuele wet- en regelgeving;
 • Je hebt kennis van relevante methodieken en kunt deze adequaat toepassen;
 • Je hebt kennis van en of ervaring met de systeembenadering.

 

Wat biedt Pactum een Jeugdzorgwerker C?

Je komt te werken in een interessante werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

 • Een contract bij Pactum Jeugdzorg!
  • We gaan uit van een contract voor onbepaalde tijd, tenzij er redenen voor zijn om hiervan af te wijken;
 • Een overeenkomst voor tussen de 28-32 uur per week, net wat jij wil;
 • Inschaling in schaal 8 van CAO Jeugdzorg, wat kan oplopen tussen de €2601 - €3862 ovb 36-uur;
 • Pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een fietsplan;
 • Een geweldig team van gedreven collega’s en uitdagend werk, waarin je uitgenodigd wordt om het beste uit jezelf te halen.

 

Wil je meer weten over de functie van Pactum voor Jeugdzorgwerker C bij de Hazelaar?

 • Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Miriam Theunissen, RVE manager via: miriamtheunissen@vigogroep.nl
 • Wil je informatie over de procedure dan kun je contact opnemen met afdeling recruitment via werkenbijpactum@vigogroep.nl tav Lisanne Timmer of via telefoon/ Whatsapp 06 21 91 05 42.