De Zorggroep zoekt een

Junior Adviseur Salaris

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
De Zorggroep biedt medewerkers mogelijkheden om te kunnen groeien en ontwikkelen, zowel op professioneel als inhoudelijk vlak. Heb jij de ambitie om in de toekomst de functie als Adviseur Salaris te gaan vervullen en wil je hiervoor opgeleid worden? Dan nodigen wij jou uit om te reageren!

Wat ga je doen?
Als junior adviseur salaris in opleiding verricht adviserende, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden vanuit het vakgebied salarisadministratie. Daarnaast maak je je als adviseur Salaris de rol "Procesoptimalisatie / kwaliteitsverbeteraar" helemaal eigen. Vanuit deze rol is kennis van processen en verbinding zoeken met andere teams een belangrijk onderdeel van het leertraject.

We zorgen voor een opleiding op maat waarbij je je kunt ontwikkelen en kennis gaat opdoen op het gebied van de financiële processen (begroting, jaarrekening), managementinformatie, analyseren en HR-processen in relatie tot de salarisadministratie. Competenties waarin je moet gaan ontwikkelen zijn systematisch/methodisch werken, denken in processen en het uitvoeren van je adviesrol waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en procesoptimalisatie.

Hoe zorgen wij voor jou?
Je komt terecht in een team dat volop in ontwikkeling is en uitkijkt naar jouw komst! Het team bestaat uit 9 medewerkers personeelsadministratie, 7 specialisten salarisadministratie en 2 adviseurs salarisadministratie. De collega's rapporteren direct aan de teamleider personeels- en salarisadministratie en staan open voor jouw verfrissende blik en input. Uiteraard kun je rekenen op een persoonlijk inwerktraject door je collega's.

Als junior adviseur salaris word je conform de cao VVT afhankelijk van kennis ervaring ingeschaald in maximaal FWG 45 (max. €3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur per week), wanneer je doorgroeit naar adviseur salaris groei je door naar FWG 50. Je krijgt een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om een onbepaalde tijdscontract te krijgen. De functie is voor 32-36 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de salarisbetalingen van onze medewerkers is een beloning meer dan waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8%
 • bijscholing- en opleidingsmogelijkheden
 • toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • aantrekkelijk pakket aan secundaire voorwaarden
 • mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, fitnessplan en de pc-regeling van De Zorggroep
Wat maakt jou de juiste Junior Adviseur Salaris?
Je beheerst de basisprincipes van communicatie, bent gespreks- en onderhandelingsvaardig. Tevens ben je sociaal vaardig, samenwerkingsgericht én resultaatgericht/besluitvaardig. Je hebt een goed analytisch vermogen en bent kritisch en stressbestendig maar je bent vooral ook een teamspeler met doorzettingsvermogen. Verder ben je bereid een opleiding te volgen indien dit nodig is voor je ontwikkeltraject.

Verder belangrijk:
 • Je kunt projectmatig werken
 • je beschikt over een MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • in het bezit van een VPS, PDL, PDB Bedrijfsadministrateur (SPD) of vergelijkbaar certificaat
 • een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure
 • kennis van AFAS Profit (Salaris), Financieel, Insite en beheer hiervan
 • kennis van/ ervaring met cao VVT, PFZW Pensioenfonds, Excel, Boekhouding en financiële management informatie
Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren-knop. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij onze recruitment adviseur, Rosan Spronken via rosan.spronken@dezorggroep.nl .

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.