Mutsaersstichting zoekt een

(Junior) Business Controller

Dienstverband

32-40

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Venlo Venray Weert Roermond Baexem Schinnen Kerkrade

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief.

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

Wij zoeken een enthousiaste en daadkrachtige:

 

 

(Junior) Business Controller
32  tot 40 uur per week

 

Je bent binnen ons serviceplatform werkzaam in team Planning & Control en voert van daaruit samen met je collega’s werkzaamheden uit voor het gehele concern of specifieke onderdelen daarvan.

Wij beschikken over meerdere locaties in de provincies Limburg en Brabant. Wij werken hoofdzakelijk regionaal georiënteerd.

Als (Junior) Business Controller bieden wij jou de kans om in te stappen en mee te groeien met de ontwikkelingen die ons concern doormaakt. Je krijgt de mogelijkheden om jouw talenten te ontwikkelen en te leren van je collega’s.

Je komt te werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten, met een toenemende mate van eigen regie afgestemd op jouw eigen ontwikkeling.  Wij stimuleren echtheid, openheid en leiderschap.

 

Wat ga je doen?
Als (junior) business controller ontwikkel en adviseer je samen met jouw team (proactief) teamleiders, directie en bestuur op het gebied van de financiële en administratieve bedrijfsvoering (met daaraan gekoppelde in- en externe informatievoorziening aan relevante stakeholders). Afhankelijk van jouw eigen ontwikkeling, doe je dit in samenwerking met een collega of zelfstandig. Je bereid analyses voor en gaat proactief met de uitkomsten hiervan aan de slag om verbeteringen door te voeren in de organisatie. Samen met je team ben je financieel verantwoordelijk voor de regio’s en ben je een onmisbare schakel in het regioteam. Onderlinge uitwisseling van kennis binnen het team is daarbij belangrijk.

Je hebt een rol binnen de realisatie en het onderhoud van contracten met hoofdzakelijk gemeenten. Je bereid analyses voor en op termijn neem jij hierbij ook plaats aan tafel bij financiers. Sensitiviteit is hierbij belangrijk evenals het behalen van deadlines. Contractueel vastgelegde afspraken met externe financiers vertaal je helder naar interne stuurinformatie en worden door mede jou gemonitord.

Je stelt desgevraagd mede business cases op en beoordeelt deze kritisch vanuit jouw perspectief. Tevens werk je vanuit jouw rol desgevraagd mee aan andere concernbrede projecten.

 

Wie zoeken wij?
Een proactieve, enthousiaste en communicatief sterke houding met een hands-on mentaliteit, die zich graag inzet voor de jeugdzorg/GGZ en bij voorkeur affiniteit heeft met Data Analytics (Power BI). Jij bent in het bezit van een relevant HBO-/WO diploma of studeert binnenkort af en bent bereid nieuwe kennis op te doen en te investeren in jouw eigen ontwikkeling. Je beschikt over analytische vaardigheden en je bent in staat partijen en mensen met elkaar te verbinden. Je hebt een klantgerichte instelling en een positief kritische houding, zowel binnen onze organisatie zelf als naar externe partijen. Je voelt je thuis in een flexibel en dynamisch team en handelt als een teamplayer.

 

Wat kan je van ons verwachten?
Een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën, initiatief en ontwikkeling. Verbinding met collega’s is belangrijk. Zo werk je samen met de afdelingen Zorgadministratie, Cliëntenadministratie, Financiële administratie, HR & Salarisadministratie, Communicatie en Kwaliteit.

Wij zijn bereid om te investeren in jouw talent. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ (schaal 55, € 3101 - € 4218) met meerkeuzesysteem aan arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn. Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). In overleg zijn er mogelijkheden om hybride te werken.

 

Wil je meer weten?
Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Kevin Verstappen, Business Controller (06-822 533 73) en/of Marjan Engels, HR Adviseur (06-82845932).

 

Meteen solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 22-35 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.

 reactietermijn van deze vacature sluit op 22 mei 2022.