Rooyse Wissel zoekt een

Junior Business Controller | uren in overleg | Venray

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Oostrum

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Een veiligere samenleving begint soms al op kantoor

Als Junior Business Controller werk je intensief samen de business controller, HRM, zorginkoop en financiële administratie. Je gaat de business controller ondersteunen bij het ontwikkelen en deels uitvoeren van een integraal beleids- en besturingsinstrumentarium.

√ Beschik jij over geduld en doorzettingsvermogen?

√ Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een bijzondere werkomgeving?

Heb jij altijd al een willen ervaren hoe het is om je financiële kennis in te zetten voor de forensisch zorg? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar jou als

Junior business controller

(ter vervanging zwangerschapsverlof)

Uren in overleg, bij voorkeur 28 tot 36 uur

Je werkt vanuit het kantoor gelegen in de kliniek in Venray en komt in de bijzondere wereld van de forensische psychiatrie terecht. In Venray en in andere delen van Limburg en Brabant behandelen wij patiënten met ernstige psychiatrische problematieken, die met justitie in aanraking zijn gekomen of dreigen te komen. Altijd met als doel een veilige en verantwoorde terugkeer in de samenleving. Behandeling is vaak opgelegd door de rechter en vindt in sommige gevallen vrijwillig plaats. We werken altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is. De Rooyse Wissel maakt deel uit van de Vigo Groep, een toonaangevende organisatie in jeugdzorg, forensische zorg en ggz.

Wat ga je doen?

Je takenpakket is heel divers:

Zo stel je o.a. rapportages op naar aanleiding van specifiek periodiek bedrijfseconomisch onderzoek en breng je hier advies over uit. Ook ga je de business controller ondersteunen in de ontwikkeling van werkwijzen, procedures en instrumenten voor planning, registratie, rapportage en voortgangscontroles voor de primaire bedrijfsvoering alsmede voor de besluitvorming en uitvoering.

Als expert op gebied van cijfers gebruik je deze informatie om bedrijfsprocessen efficiënter en/of winstgevender te maken.

Wat bieden we jou?

Je bent welkom in een dynamische en inspirerende werkomgeving met een informele sfeer waarbij kernwaarden als lef, open, samen en betrouwbaar de boventoon voeren.

Daarnaast bieden wij:

  • Salaris afhankelijk van de nader te bepalen FWG. een goede reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering
  • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, tot een maximum van 120 kilometer per dag
  • Werk in een organisatie die nooit stilstaat, vooruitstrevend is en groeimogelijkheden biedt voor medewerkers en patiënten

Wat neem je mee?

  • HBO denk- en werkniveau  en vakkennis op financieel/bedrijfseconomisch gebied
  • Specifieke kennis van de financiering binnen de GGZ en forensische sector, enige kennis van de forensische zorg is een pré
  • Door jouw sterke analytische vaardigheden en nauwkeurigheid til je jouw werk naar een hoger niveau
  • Je bent integer, communicatief vaardig en kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent op korte termijn beschikbaar tot medio februari 2025, ook als interim of ZZP ben je van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature.

Solliciteren?

Stuur een mail met je motivatiebrief en cv naar solliciteren@derooysewissel.nl, we zouden het fijn vinden als je voor 19 juli je interesse kenbaar maakt.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Bel daarvoor met Anita van Bracht (business controller) via 088-3720015 / 06-13014070. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan zeker ook de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.

 

Wil je meer weten over de resultaten, ontwikkelingen, feiten en cijfers uit 2023 van de Rooyse Wissel? Bekijk dan ons jaarverslag 2023: Samen scherp.

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.