Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Junior Business Controller VIGO

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Roermond Roermond Venlo Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Overige

Voor de ondersteuning van team Financiën zijn we op zoek naar een: Junior Business Controller

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen op het gebied van jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Dat doen we met onze dochterorganisaties Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv en in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. 

Voor de ondersteuning van de business units zoeken we een:

Junior Business Controller VIGO

Wat maakt deze functie uniek?

Zoek jij een veelzijdige baan waarbij jij jouw analytisch talent optimaal kan inzetten? Heb je het lef om het verschil te maken in een ambitieuze werkomgeving? Durf je een kritische sparring partner te zijn? Dan ben jij meer dan welkom bij VIGO!

Wij zijn op zoek naar een junior business controller binnen het team Financiën. Het zelfsturende team bestaat op dit moment uit zes teamleden. Buiten jouw team werk je intensief samen met het management, HR, zorgverkoop en de financiële administratie. Jij en je team staan nooit stil. De innovatieve strategie zorgt ervoor dat we als organisatie constant in beweging zijn. Onze netwerkstructuur (zowel intern als extern) vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen te leggen, vooral over teamgrenzen heen.

Wat maakt jou uniek?

Jouw takenpakket is heel divers. Zo stel jij onder andere managementinformatie samen en analyseer je dit. Je werkt samen met jouw senior collega’s aan business cases en scenario-analyses voor de verschillende VIGO onderdelen en staf afdelingen waarbij je primair betrokken bent bij Jeugdzorg. Ook ben je betrokken bij de zorgverkoop en het opstellen van de jaarlijkse/meerjaren begroting. Je helpt mee in de doorontwikkeling van de informatievoorziening binnen de organisatie.

Je bent net klaar met jouw studie of hebt maximaal 3 jaar werkervaring. Door jouw sterke analytische vaardigheden en nauwkeurigheid til je jouw werk naar een hoger niveau. Je kunt goed verbinden, bent communicatief vaardig en initiatiefrijk. Je bent een sparringpartner voor jouw directe collega’s en een team player.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met voorkeur in de financiële richting. Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen de zorg. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in de financiële richting;

Wat bieden we jou?

Naast goede koffie, gezellige collega’s en een informele werksfeer; een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij verzoeken je jouw sollicitatie voor 31 maart 2021 per mail te sturen via deze link.

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Danny Winters, business controller, via dannywinters@vigogroep.nl.