Koraal zoekt een

(Junior) Teamleider Ambulante Teams - Gastenhof

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Jeugdzorg
Koraal is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende (Junior) Teamleider voor het ambulante Jeugdteam Intensieve Thuisbehandeling/Ambulante Spoedhulp (ITB/ASH) en mogelijk in de toekomst meer ambulante teams. In de toekomst werken we toe naar een samenvoeging van alle ambulante Jeugdteams, onder leiding van 2 teamleiders. Het huidige team werkt Zuid-Limburg breed.

We zoeken een collega die toe is aan een volgende carrièrestap en zin heeft in een nieuwe uitdaging! Met passie voor je werk weet je anderen te motiveren! Je werkt met betrokken medewerkers binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week.

Over de functie
Als (Junior) Teamleider ITB/ASH geef je op een coachende en inspirerende wijze leiding aan je teams binnen de zorgmodule jeugd, onder begeleiding van een collega teamleider. Je begeleidt, stuurt, coördineert en motiveert medewerkers en creëert de benodigde randvoorwaarden, zodat medewerkers hun werk zo goed mogelijk uit kunnen voeren. Je draagt zorg voor een prettige werkomgeving en stimuleert daarbij het lerend vermogen en eigenaarschap van teams en medewerkers.

Je maakt deel uit van een betrokken en hechte groep teamleiders met wie je regelmatig spart en overlegt over jullie werk. Uiteraard bewaak je de realisatie van de teamplannen en stuur je zo nodig bij. Je zorgt voor een adequate uitvoering van het personeelsbeleid (o.a. verzuim, ontwikkeling, werving & selectie) en bent verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem, Arbo en de veiligheid van de Jeugdmodule. Je coördineert de zorgverlening alsook de behandeling en bewaakt het realiseren van de zorgdoelstellingen. Daarnaast zorg je voor een correcte uitvoering van alle administratieve werkzaamheden.

In dit team richt je je tevens op het volgen van de beschikkingen en het proces van binnenkomst tot afsluiting. Affiniteit met cijfers en/of bereidheid je daarin te verdiepen is daarom een vereiste. Verder vraagt het aansturen van dit team stressbestendigheid en regelvermogen, gezien het crisisproduct (ASH) dat onderdeel uitmaakt van dit team. Je werkt nauw samen met het inhoudelijk deskundige team gedragswetenschappers en met de senior groepsleider van het team.

Kortom: een werkdag varieert van coaching van medewerkers, teamoverleg, sollicitatiegesprekken met eventuele toekomstige collega’s tot de administratie en projecten waaraan je deelneemt. Volop afwisseling en uitdaging!

Heb je dat na ongeveer een jaar in je vingers, dan wordt ook een bijdrage van jou verwacht aan de verdere beleidsontwikkelingen en thema’s binnen de zorgmodules. Je krijgt dus alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Belangrijke thema’s op dit moment zijn o.a. persoonlijke- en teamontwikkeling, vormgeven van de strategie Jeugd en bedrijfsvoering. We investeren in leiderschapstrainingen en teamcoaching. Hiermee faciliteren wij teamleiders in hun rol als leidinggevende en de teams in hun onderlinge samenwerking.

Wie zoeken wij?
Een inspirerende, energieke en enthousiaste collega die buiten de bestaande paden durft te denken en doen. Je bent proactief en betrokken en weet ook in een hectische omgeving overzicht, focus en rust te bewaren. Als verbinder ben je mensgericht, weet je op diverse niveaus snel te schakelen, maar vooral ook anderen te motiveren. Je geniet van de dynamiek die het werk met zich meebrengt. Daarbij daag je anderen uit om mee te doen. Je hebt een prettige en duidelijke manier van communiceren, kunt goed luisteren en doorvragen en weet daardoor op een respectvolle manier te overtuigen.
 • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding (of minimaal HBO werk- en denkniveau), bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding en enkele jaren ervaring. Je hebt de ambitie om te willen slagen in de veelzijdige functie van teamleider en bent bereid om je verder te ontwikkelen.
 • Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de (gehandicapten-/jeugd)zorg en hebt bij voorkeur kennis van de binnen Koraal gangbare systemen.
 • Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in beweging is, met volop ruimte voor je eigen ontwikkeling! Leuke collega’s met passie voor hun werk en een goede werksfeer!
 • Salaris: inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  De functie van Junior Teamleider is ingedeeld in FWG 50: min €2.986 en max €4.264 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
  De functie van Teamleider is ingedeeld in FWG 55: min €3.217 en max €4.712 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: o.a. eindejaarsuitkering (8,33%), collectieve zorgverzekering, ruime pensioenregeling en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Contract: een arbeidsovereenkomst als (Junior) Teamleider voor de duur van één jaar. Ingangsdatum bij voorkeur zo snel als mogelijk. Na een jaar zal meer bekend zijn over aansluitende mogelijkheden, eventueel voor onbepaalde tijd. Voor Junior Teamleider geldt dat op dat moment ook afspraken worden gemaakt over een plaatsing in de functie van Teamleider.

Over de locatie
Koraal regio Parkstad wordt gevormd door Op de Bies (Gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (Jeugdzorg). Dankzij de goede samenwerking met ketenpartners is Koraal regio Parkstad in staat om naast gehandicaptenzorg en jeugdzorg ook passend onderwijs in deze regio aan te bieden. We hebben mooie onderwijs-zorgarrangementen ontwikkeld waarmee we cliënten een opleiding kunnen bieden die past bij hun wensen en mogelijkheden.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Stan Quaedvlieg (HR Business Partner) via 06 – 51307538 of Thea Colaris (Senior Teamleider) via 06-23579537.

Deze vacature wordt zowel in- als extern uitgezet, waarbij interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang krijgen op externe kandidaten.

Reageren
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en stap in je carrière? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over deze functie? Wij maken graag kennis met jou! Stuur ons je CV en persoonlijke motivatie vóór 18 december via het sollicitatieformulier.