Sevagram zoekt een

Keuken assistent Dr. Ackenshuis in Gulpen

Dienstverband

20 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Keuken assistent binnen Dr. Ackenshuis
Heb jij een passie voor werken in de keuken? Ben jij een aanpakker met een "gewoon doen" mentaliteit? Dan zit je in ons keukenteam goed! Grijp jij deze kans aan om binnen Dr. Ackenshuis aan de slag te gaan?

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?

Jij gaat aan de slag binnen locatie Dr. Ackenshuis. Dit is een groter huis met 120 bewoners dat onderverdeeld is in verschillende afdelingen gericht op woonzorg of dementiezorg. Iedere afdeling kent zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar "gemoedelijke sfeer" en waar collega's elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken!

Alvast een indruk krijgen van de locatie? Klik dan hier voor meer informatie en een foto-impressie!

Jouw baan als keuken assistent binnen Dr. Ackenshuis in Gulpen
Draai jij je hand niet om voor schoonmaak- en afwaswerkzaamheden? Heb jij kennis van de HACCP-richtlijnen? Kun je als geen ander portioneren? En ben jij in het bezit van een niveau 2 diploma? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe aanwinst in de keuken. Keuken assistent in onze 'Gasterie' betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt en waar iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Onze bewoners en de mensen in hun omgeving komen in alle gevallen op de eerste plaats. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Je werkt samen met onze kok en gastvrouw of gastheer.

Welk salaris verdien je als keuken assistent bij Sevagram?

Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.

  • In de functie van keuken assistent ontvang jij een salaris van maximaal €15,43 bruto per uur conform FWG 20, cao VVT.

  • Een structurele baan voor 24 uur per week voor in eerste instantie een jaar met mogelijkheden voor vast;

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;

  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;

  • … en natuurlijk een gemotiveerd team waar je veel van kunt leren!Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Dr. Ackenshuis in Gulpen?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Simone Hendrix, teammanager facilitair, je graag te woord! (0683241243)

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!


Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld