Sevagram zoekt een

Keuken assistent locatie Scharwyerveld in Maastricht

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Keuken assistent (24 uur per week)
Vind jij het leuk om in de keuken te werken? En heb jij een "gewoon doen" mentaliteit? Dan ben jij binnen ons keukenteam op je plaats! Voor onze bewoners van Scharwyerveld (Maastricht) zoeken wij een enthousiaste, gemotiveerde en creatieve Keuken assistent.

Wat ga je doen?
Werken als keuken assistent in onze ‘Gasterie’ betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt en waar iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Onze bewoners en de mensen in hun omgeving komen in alle gevallen op de eerste plaats. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Je werkt samen met de kok en de gastvrouw of gastheer. Als keuken assistent binnen Sevagram zijn je basiswerkzaamheden: portioneren, schoonmaak- en afwaswerkzaamheden. Bij drukte ondersteun je je collega’s bij het bereiden van bijvoorbeeld de kleine kaart, het serveren van maaltijden of het doen van (standaard) bestellingen.

Zo maak jij het verschil
Als keuken assistent heb je een vriendelijke uitstraling, beschik je over de nodige sociale vaardigheden, en weet je van aanpakken.
Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
 • Je bent in het bezit van een relevante basisopleiding op Mbo-niveau;
 • Horeca ervaring is top;
 • Je weet wat HACCP-richtlijnen zijn en hoe je daarmee om moet gaan of je bent bereid dit te leren;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar vindt het niet erg om anderen te helpen, zeker niet als het heel druk is;
 • Bij voorkeur heb je ook een opleiding consumptieve technieken (vakkenpakket warenkennis, menu-leer, kennis van apparatuur, basisvaardigheden praktijk en theorie keuken);
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten ook in de avonduren, aan de hand van een rooster.

Zo maken wij het verschil
 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst, in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Salaris conform FWG 20, cao VVT;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;
 • … en natuurlijk een gemotiveerd team waar je veel van kunt leren!

Kom maar op!
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. Eerst nog wat vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met onze collega Stephanie Franssen (facilitair coördinator) via 06 28 49 58 74 / Stephanie.Franssen@sevagram.nl.

Tot snel!

*Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het recruitment team werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.