Mutsaersstichting zoekt een

Kind- & Jeugdpsychiater

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een full-service centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening, GGZ, welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief.

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen. 

We kennen specialistische brede multidisciplinaire teams waarin het hele scala aan behandelfuncties en expertises in het werkveld vertegenwoordigd is. Deze teams hebben een poliklinische functie en dragen daarnaast zorg voor de behandeling en het behandelklimaat van de aan hen gekoppelde (dag) klinische units. Naast deze brede teams kennen we nog een traumacentrum kind en gezin waar ambulant en met gezinsopnames zorg wordt geboden aan complexe systemische problematiek. Ook kennen we hoog specialistische teams die regio overstijgend tot landelijk bijdragen aan jeugd-GGZ zorg op het gebied van IMH, Eetstoornissen en Genderdysforie.

Zo zorgen we voor nieuw perspectief in iedere situatie. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

Voor onze locaties in Noord-Limburg en Brabant zijn wij op zoek naar een:

Kind- & Jeugdpsychiater
24 -36 uren per week

 

Wat ga je doen?
Als psychiater werk je in éen van de  verschillende settingen (Klinisch, dag klinisch of Poliklinisch) met kinderen, jeugdigen en hun gezinnen. Als onderdeel van een multidisciplinair behandelteam vindt je het prettig om in een informele organisatie te werken waarin je vanuit een niet hiërarchische positie mee sturing kunt geven aan de uitvoering van interne processen en individuele behandelplannen.
Als onderdeel van het behandelteam draag je ook bij aan het functioneren en behandelklimaat van jouw behandelteam en de daaraan gekoppelde settingen. 

Wij zijn er voor de kinderen en hun gezinnen op het gebied van zorg, onderwijs en werken.  Zij worden gestimuleerd om hun talenten en capaciteiten te ontdekken en te ontplooien. Onze hulp begint bij voorkeur  achter de voordeur van cliënten en sluit aan bij de eigen kracht van kinderen en hun gezinnen. Daarin zijn we ambitieus; we zijn continue in ontwikkeling en stimuleren verandering.  Bij ons vindt je dus een baan waar op hoog specialistisch niveau gewerkt wordt met complexe doelgroepen en er veel ruimte is voor specialisatie en ontwikkeling.

 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een energieke collega die in het bezit is van een registratie als kind- & jeugdpsychiater. Je hebt affiniteit in systemisch werken met kinderen en jeugdigen, samen met hun ouders en/of sociaal netwerk.

Je hebt een sterke persoonlijkheid en je combineert zelfstandigheid en leergierigheid met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systemisch denken en handelen is onmisbaar en je bent in staat om een integratief beeld te schetsen. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken. Het is goed om te weten dat de psychiaters deelnemen aan de bereikbaarheidsdienst van de kliniek en de crisisdienst 18- voor Noord-Limburg.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige BIG registratie.

 

Wat kan je van ons verwachten?
Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Wil je meer weten?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Pieke Houben, regio-verantwoordelijke Noord-Limburg, 06-11699454.  Voor nadere informatie over voorwaarden en onze organisatie kun je bellen met Marjan Engels, HR Business Partner, 06-82845932.

 

Meteen solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 22-51 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.