Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Kinder- en Jeugd (GZ)psycholoog (20-069)

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Wij zijn op zoek naar een Kinder- en Jeugd (GZ)psycholoog (zwangerschapsvervanging)

Vacaturenummer 20-069, 24-28 uur per week

Wie ben jij?
Als psycholoog KJ bestaat jouw takenpakket hoofdzakelijk uit psychodiagnostiek, indicatiestelling, psychologische behandelingen en consultatie ten behoeve van zowel poliklinische- als klinische patiënten, deelname aan multidisciplinaire patiënten besprekingen en begeleiding van stagiaires psychologie. Daarnaast bedien je samen met jouw collega's de vakgroepen kindergeneeskunde en kinder- en adolescenten revalidatie.

De uren worden bij voorkeur verdeeld over 3 of vier werkdagen waarbij de woensdag en donderdag vaste dagen zijn.

Jouw nieuwe werkplek
De medische psychologie verricht indicatiestelling, diagnostiek, behandeling en verwijzing op verzoek van medisch specialisten ten behoeve van patiënten van alle leeftijdscategorieën, die medisch gerelateerde klachten hebben, al dan niet medisch verklaard. De medewerkers van de afdeling nemen deel aan behandelteams onder andere geriatrie, neurologie, psychiatrie, nefrologie, cardiologie, revalidatie en kindergeneeskunde. De vakgroep bestaat uit 1 klinisch neuro psycholoog/ klinisch psycholoog, een klinisch psycholoog, 2 GZ-psychologen, 1 basispsycholoog in opleiding tot GZ psycholoog en drie basis psychologen. De psychologen verdelen de werkzaamheden naar aandachtsgebieden. De psychologen worden ondersteund door 2 psychologisch medewerksters en 2 secretaresses. Het is een kleine en overzichtelijke vakgroep waardoor iedereen nauw verbonden is wat communicatie en samenwerking ten goede komt.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent afgestudeerd als psycholoog KJ en hebt aantoonbaar affiniteit binnen de somatische gezondheidszorg of je bent geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog in het BIG register;

  • Je bent allround inzetbaar voor de verschillende werkzaamheden binnen de medische psychologie;
  • Ervaring met revalidatie patiënten, het verrichten van neuropsychologisch onderzoek en lidmaatschap van de Vereniging EMDR Nederland, strekt tot de aanbeveling.
Basispsychologen met ziekenhuis ervaring worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren.Wat krijg je daarvoor terug?
De arbeidsvoorwaarden voor de functie zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van 1 augustus 2020 tot 1 februari 2021. Salariëring is marktconform en op basis van opleiding en ervaring. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure
Voor meer informatie over de functie en informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mario van Zundert, klinisch psycholoog/psychotherapeut en medisch manager, telefoonnummer 0475-382577 of Guido van den Hombergh, manager, telefoonnummer 06-1526461.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 06-11380065.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 17 juni in de middag, we willen je vragen hier rekening mee te houden.

Tot 10 juni kun je reageren via het sollicitatieformulier.