Maastricht UMC+ zoekt een

Kinder IC verpleegkundige

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wat ga je doen?
Je bewaakt en observeert de algehele klinische toestand van het kind. Daarnaast draag je zorg voor het vaststellen en uitvoeren van de benodigde verpleegkundige zorg binnen het behandelingsbeleid van de afdeling. Dit dient te gebeuren volgens de medische indicatie, protocollen, fysiologische aspecten en zelfzorg van het kind.
Je neemt deel aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen, draagt vanuit de specifieke deskundigheid zorg voor een eigen inbreng in het te volgen behandel- c.q. afdelingsbeleid en werkt afspraken uit. Verder assisteer je artsen bij alle voorkomende onderzoeken en behandelingen. Je observeert en bewaakt de psychische toestand van het kind en begeleidt, informeert en adviseert ouders adequaat hierin. Daarnaast begeleid je nieuwe medewerkers en cursisten en draag je zorg voor het up to date houden van jouw kennis en vaardigheden.
Tot jouw takenpakket behoort ook het verpleegkundig begeleiden van inter-klinische transporten.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een in Nederland geregistreerd verpleegkundig diploma niveau 4 of 5, aangevuld met een SVIC-opleiding of een Intensive Care opleiding. Ervaring in het verplegen van kinderen in een IC situatie strekt tot aanbeveling.
Daarnaast beschik je over goede communicatieve en psychosociale vaardigheden en ben je in staat relaties met verschillende disciplines op te bouwen en te onderhouden. Je bent een echte teamplayer.

Voor deze functie geldt dat u voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De klinische capaciteit binnen de Kindergeneeskunde bestaat uit drie units. De vacature betreft de unit PICU(Pediatrische Intensive Care Unit) met een capaciteit van acht tot tien bedden. Hier worden IC/HC kinderen behandeld van alle specialismen.

In verband met vertrek van een verpleegkundige van het vaste team zijn wij op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde (kinder)intensive care verpleegkundige.

Aanstelling
Het betreft een vaste aanstelling van gemiddeld 36 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc.
Van jou wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3,808,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A9A van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 30 oktober a.s. vanaf 15.00 uur.