BFM Thuiszorg zoekt een

(Kinder)verpleegkundige team Kindzorg Noord (Midden- en Noord Limburg)

Dienstverband

16-28

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Thuiszorg

Als je werkt in de kindzorg, zet je je elke dag in voor de kinderen en de gezinnen die jouw hulp en zorg nodig hebben in de thuissituatie en waar je echt iets voor kunt betekenen. De zorg voor kinderen organiseren wij op maat. Wij matchen op zorgvraag, wenstijd en persoonlijkheid en geven op deze manier de best mogelijke zorg voor het kind en het gezin. Wij bieden verzorging, verpleging en begeleiding gefinancierd vanuit alle wetgevingen. Geen dag is hetzelfde!

Het is aan ons om goed voor onze collega’s te zorgen. Zo rooster je bijvoorbeeld zelf je werkdagen op basis van de wensen en zorgbehoeften van je eigen kindzorg cliënten en op basis van je eigen mogelijkheden. Dit geeft veel vrijheid maar vraagt ook flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Wij vinden daarnaast een goede privé-werkbalans belangrijk, je krijgt voldoende ruimte voor overleg en scholing en er heerst een warme en open sfeer binnen het team en de organisatie. De kracht van een kleine organisatie is de onderlinge betrokkenheid en daar zijn wij heel trots op!

Wat kun je zoal verwachten
De gezinnen waar we in team Kindzorg Noord zorg aan verlenen, wonen in Midden- en Noord Limburg. Tijdens een werkdag kom je bijvoorbeeld bij baby’s en tieners, langdurig zieke kinderen en kinderen met kortdurende zorg, verschoon je een luier en verwissel je een MIC-key button, geef je sondevoeding, ontlast je ouders maar stimuleer je ook de zelfredzaamheid binnen het gezin of bij het kind. Naast verpleegkundige kwaliteiten heb je ook opvoedkundige en organisatorische talenten. Je bent een echte teamspeler en gaat voor een goede en nauwe samenwerking met je team en betrokken ketenpartners.

Ons team in de kindzorg is erg divers. Zo werken bij ons meerdere gediplomeerde kinderverpleegkundigen, verpleegkundigen met een obstetrie of pedagogiek achtergrond en verpleegkundigen met een hoge mate van affiniteit en ervaring met het zorgen voor kinderen en het gezin. Door de diversiteit van zorgvragen is er voor iedereen binnen zijn/haar eigen bevoegd en bekwaamheid een uitdaging te vinden in ons kindzorgteam.

Wat heb jij nodig om bij ons aan de slag te kunnen gaan?
• Je hebt ervaring met het werken en zorgen voor kinderen of aantoonbare affiniteit met kinderen
• Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige niveau 4/5
• Je ben bij voorkeur in het bezit van een kinderaantekening
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

Wat mag jij van ons verwachten
• De waardering en aandacht die jij verdient
• Een loon volgens de CAO-VVT (schaal 45 voor een verpleegkundige en schaal 50 voor een kinderverpleegkundige)
• De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen en geacrediteerde BIG-scholingen te volgen
• Een jaarcontract dat bij goed functioneren overgaat in een vast contract

Contact
Wil je meer informatie of solliciteren? Dat kan! Je kan ons elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur bellen op nummer 0475-217803, vraag dan naar Ivon Knottnerus of Mayke Smeets. Mailen kan natuurlijk ook naar kindzorg@bfmthuiszorg.nl