SJG Weert zoekt een

Kinderarts

Dienstverband

0,7-0,8 fte (2 vacatures)

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

vakgroep Kindergeneeskunde

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

0,7-0,8 fte (2 vacatures)

Kinderarts

Wij zoeken enthousiaste kinderartsen voor onze dynamische vakgroep.

Wat vragen we?

Wij zoeken een algemeen kinderarts, die het leuk vindt in een klein en hecht team te werken en de kindergeneeskunde in de volle breedte uit te oefenen. Affiniteit met kindercardiologie is een pré. Je bent BIG- en RGS- geregistreerd kinderarts of rondt binnenkort de opleiding tot kinderarts af.
Bekwaamheid op het gebied van acute kindergeneeskunde en neonatale opvang is vereist. Je bent enthousiast, flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?

Een dynamische vakgroep van 6 kinderartsen in een klein klantgericht ziekenhuis. Wij werken intensief samen met de gynaecologen in het Vrouw-Moeder-Kind Centrum. Er zijn prettige contacten met collega-specialisten en met huisartsen.
Wij worden ondersteund door een enthousiast team van medewerkers met onder andere een incontinentieverpleegkundige, een lactatiekundige, nurse practitioner longziekten en een klinisch psycholoog. Er zijn specialistische spreekuren met specialisten uit de 3e lijn op het gebied van kindercardiologie en kinderneurologie. We hebben korte lijnen met andere subspecialisten uit de 3e lijn.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS-regeling.

N.B.: Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.