Zuyderland zoekt een

Kinderarts

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben je kinderarts en heb je belangstelling voor een baan in het Zuyderland waarin je het vak kindergeneeskunde in de volle omvang kunt uitoefenen? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). STZ-ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoedepositie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

Als kinderarts werk je in vakgroep verband met nog 23 kinderartsen die allemaal algemene pediatrie taken uitvoeren. Binnen deze groep zijn ook subspecialisten werkzaam op het gebied van neonatologie, kinderendocrinologie, kinderpulmonologie, sociale pediatrie, kinderneurologie en kinderallergologie. Aandachtsgebieden zijn verdeeld over de collega’s.

Je verricht klinische en poliklinische werkzaamheden, mogelijk op alle locaties, ook in avond-, nacht- en weekenddiensten. We kennen in onze regio een zeer diverse en uitdagende patiëntenpopulatie.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot kinderarts en wil graag algemene pediatrie uitoefenen.
  • Je hebt een enthousiaste uitstraling en gedrevenheid.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen, zowel in omgang met patiënten, collegae en overige medewerkers.
  • Je hebt een actieve houding t.a.v. opleiding, onderwijs en wetenschap.

Wat bieden wij?

  • Een tijdelijke aanstelling voor 6 maanden met daarna eventueel verlenging van het tijdelijk contract. Invulling in deeltijd is ook mogelijk.
  • Een unieke kans om je werkervaring te verruimen in een groot STZ-ziekenhuis.
  • Beoogde startdatum per direct.
  • AMS-Z is van toepassing.

Interesse?

Informatie kan worden ingewonnen bij mevrouw Dr. D.A. Schott (kinderarts-endocrinoloog) via telefoonnummer 0884599703 of de heer M. Wellens (RvE-manager) via telefoonnummer 088-4590036.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.