SJG Weert zoekt een

Kinderarts

Dienstverband

0,6-0,8 fte

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert - vakgroep Kindergeneeskunde

Als je kiest voor werken in SJG Weert, kies je voor werken in een kleinschalig ziekenhuis midden in de stad. Samen met zo’n 1.100 collega’s lever je een bijdrage aan basiszorg van hoog niveau; direct aan het bed of op een van de ondersteunende afdelingen. Dat doe je met je collega’s binnen SJG Weert, maar zeker ook in samenwerking met onze partners in de regio. Persoonlijk contact, korte lijnen en gastvrijheid kenmerken onze manier van werken. De patiënt staat daarbij steeds op de eerste plaats.

 

Kinderarts (0,6-0,8 fte)

 

In verband met het opstarten van een samenwerking met een GGZ-instelling zoeken wij een enthousiaste kinderarts voor onze dynamische vakgroep.

 

Wat vragen we?

Wij zoeken een algemeen kinderarts, met interesse voor de sociale kindergeneeskunde, die het leuk vindt in een klein en hecht team te werken en de kindergeneeskunde in de volle breedte te combineren met werk binnen een GGZ-instelling. Ook kinderartsen die een ander aandachtsgebied hebben, worden zeker uitgenodigd te solliciteren omdat binnen de vakgroep verschuivingen van aandachtsgebied mogelijk zijn.
Je bent BIG- en RGS-geregistreerd kinderarts of rondt binnenkort de opleiding tot kinderarts af.

Wat bieden we?

Een dynamische vakgroep van 6 kinderartsen in een klein klantgericht ziekenhuis. We hebben een fijne en collegiale onderlinge sfeer. Wij werken intensief samen met de gynaecologen in het Vrouw-Moeder-Kind Centrum. Er zijn prettige contacten met collega-specialisten en met huisartsen.
Wij worden ondersteund door een enthousiast team van medewerkers met onder andere een incontinentieverpleegkundige, een lactatiekundige, nurse practitioner longziekten en een klinisch psycholoog. Er zijn specialistische spreekuren met specialisten uit de 3e lijn op het gebied van kindercardiologie en kinderneurologie. We hebben korte lijnen met andere subspecialisten uit de 3e lijn.

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS-regeling. Het betreft een tijdelijke vacature voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Tot slot

  • De sollicitatiegesprekken vinden mogelijk plaats in week 49 of week 50.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.
  • Een dag meelopen met één van de kinderartsen behoort zeker tot de mogelijkheden.

 

Sluitingsdatum:
03-12-2021

Contactpersonen:
Leonie van den Broek
tel.: +31 495-572250

Mieke van Helvoirt
tel.: +31 495-572250

Riana Botter
tel.: +31 495-572104