Maastricht UMC+ zoekt een

Kindercardioloog

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Je bent een enthousiaste, gemotiveerde allround kindercardioloog zo mogelijk met affiniteit voor prenatale diagnostiek van cardiale aandoeningen. Je levert een bijdrage aan de poliklinische en klinische kindercardiologische zorg, inclusief non-invasieve pre- en post-interventionele diagnostiek en behandeling, cardiogenetische en prenatale diagnostiek. Daarnaast verricht je kindercardiologische diensten en ben je betrokken bij onderwijs en opleiding. In beperkte mate worden door kindercardiologen taken binnen de algemene kindergeneeskunde verricht zoals supervisie van AIOS, echter geen diensten voor de algemene pediatrie. Wetenschappelijk interesse stekt tot aanbeveling.

Wat vragen wij van jou?
Bij aanstelling dien je te zijn ingeschreven in het BIG register en in het medisch specialistenregister van het RGS.

Daarbij dien je erkend te zijn als kindercardioloog door de sectie kindercardiologie van de NVK. Naast een enthousiaste, energieke werkhouding en verantwoordelijkheidsgevoel zoeken wij een flexibele, innovatieve en ambitieuze collega die ons team komt versterken.

Je kunt uitstekend samenwerken met verschillende disciplines en bent bereid werkzaamheden op meerdere locaties te verrichten.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Met haar ruim 7.500 medewerkers behoort het Maastricht UMC+ tot de grootste werkgevers in Limburg terwijl haar onderzoeken, haar kwaliteit van zorg en het onderwijs vermaard zijn over de hele wereld. In die omgeving liggen voortdurend kansen voor al diegenen die samen met ons willen excelleren.

De afdeling Kindergeneeskunde van het MosaKids Kinderziekenhuis vervult een Euregionale topklinische en academische kindergeneeskunde functie. In het Mosakids kinderziekenhuis werken ruim 700 werknemers, vrijwel alle kindergeneeskundige specialismen zijn vertegenwoordigd. Het sub specialisme Kindercardiologie verzorgt de diagnostiek en behandeling van kinderen met congenitale en verworven cardiale aandoeningen. Deze zorg wordt geleverd op onze polikliniek, pediatrische en neonatale intensive en high care en de medium care kindergeneeskunde. Daarnaast wordt een bijdrage geleverd aan de cardiogenetische diagnostiek en foetale cardiologie. Er is een actieve en levendige samenwerking met de afdeling elektrofysiologie, klinische genetica, neurologie, perinatologie/gynaecologie, radiologie en volwassen cardiologie. Voor interventies wordt samengewerkt met verschillende cardiochirurgische centra.

De kinderafdeling heeft 30 medium care bedden. Het is een multidisciplinaire afdeling waar kinderen in de leeftijd van 4 weken tot 18 jaar worden opgenomen. De PICU heeft 8 bedden en neemt per jaar ruim 400 kinderen op. De afdeling Neonatologie van het MUMC+ is één van de tien landelijke centra voor neonatale intensive care (NICU) en een speerpunt van de afdeling.

Onze groep bestaat uit 4 kindercardiologen, waarbij 1 van de stafleden binnenkort vertrekt i.v.m. het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Arbeidsovereenkomst
De arbeidsovereenkomst wordt op grond van artikel 2.3 van de Cao umc voor onbepaalde tijd van gemiddeld 18 uur per week aangegaan.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.